Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

Quote from: ebru_91 on Temmuz 19, 2007, 03:20:05 PM
gümüş geyik dio ama  dişi olduğunu belirtmemiş patronus gümüş rengi belki harry yine ruhemici lerle savaşıcak( ki bu mümkün ) ayna kelid aynası da olabilir oda yarım kaldı sonuçta ne olduğunu bilmiyoruz...
edit:ayrıca o kabuk kulübesi olucak gizem düzeltiver   :)

tamam düzeltiyim =) bide gümüş geyik diyo ama geyiğin orjinaline bakalım..doe diyo..ve doe dişi geyik demek ;)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

tamam anladım  ;D o zaman kesinlikle lily bide sirius ne zaman ayna verdi harrye?
cursedprincess

§ïяĝαиα

ya hani 5.kitapta vermişti ya..noel bitiminde grimmauld meydanınden çıkarken :"snape sana hayatı zindan ederse bana bununla bildir"falan diyip kötü paket edilmiş bi ayna vermişti hani..arkasında bunun bi eşi bende vs.vs. yazıodu :D
NETE KAFA İZNİ

ebru_91

hatırlayamadım beynim durdu ya pfff ??? sanırım 5. kitaptan aklımda hiç bişi klmadı  ::)
cursedprincess

§ïяĝαиα

ahaha doğrudur =) zaten bende sonuncuya hazırlık olsun die hepsini tekrardan okuduğum için aklımda kaldı çoğu ::)
NETE KAFA İZNİ

Mike989

evet 5. kitapta bi ayna gibi bişey vermişti sirius Harry ye :) bu arada çeviriler için çok teşekkürler. yalnız o 7 potter bölümüne takıldım. acaba Harry ruhunu 7 ye mi böldü (hortkuluk hesabı)  ::)

§ïяĝαиα

hmm ilginç bi fikir..ama eer öleyse çok karışır etraf yaw..ama yanlış hatırlamıosam harry annesiyle babasının mezarını ziyaret etcekti..godric's hollow a fln gitcekti..belki yaşayan yedi potter aile üyesi vardır..hmm 2side mantıksız geldi bana aslında =)
NETE KAFA İZNİ

ebru_91

arkadaşım hortkuluk yapmak için birini öldürmek gerek harry birini öldürdüde bizim haberimizmi yok??
ayrıca rowling nerde başlarsa orda biter demiş o malum gece hakkında çok az şeyler biliyoruz o bölümde hikayenn akışını değiştiricek şeyler olabilir...
cursedprincess

§ïяĝαиα

hmm bölümlere göre ayırırsak eğer sizce harry ile voldemort hangi bölümde karşılaşır..ben godric's hollow derdim ama o kadar erken olamaz 16.bölüm çünkü..son saklı yer belki olabilir..ama içimden bi ses plandaki kusur bölümünün uğursuz olduunu sölüyo..bana karamsar demeyin ama bence küçük bi hata sonucu voldemort ile harry beraber ölmüş olabilir..öle işte..şimdi aklıma geldi hogwarts'ın savaşı ve ormana dönüş de mantıklı..
NETE KAFA İZNİ

Mike989

Quote from: ebru_91 on Temmuz 19, 2007, 04:43:14 PM
arkadaşım hortkuluk yapmak için birini öldürmek gerek harry birini öldürdüde bizim haberimizmi yok??
ayrıca rowling nerde başlarsa orda biter demiş o malum gece hakkında çok az şeyler biliyoruz o bölümde hikayenn akışını değiştiricek şeyler olabilir...

harbiden ha öldürme işi tamamen aklımdan çıkmış. sorry :)

hermione

ya kitap çıkınca da ilk günden böle ıcını cıcını yazmazsınız dimi ??
hiç bi heycanı kalmazda yani o bakımdan .....

ebru_91

off kafayı yicez hepberaber ya :D hem çok merak ediorum kim ölücek asa kardeşi onlar sonuçta priori incantatem i görmüştük ateş kadehinde..
off pofff öfff pöfff

Quote from: hermione on Temmuz 19, 2007, 04:49:08 PM
ya kitap çıkınca da ilk günden böle ıcını cıcını yazmazsınız dimi ??
hiç bi heycanı kalmazda yani o bakımdan .....
aynen bende dedim yazmayın rica ediyorum kilitleyin bu konuyuuu :D sonra açarız 7.kitap diye
cursedprincess

shimy

ard arda mesajlar yollamayın lütfen
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mike989

ben 1 ay boyunca birşey yazmam. ama 1 ayın sonunda da her ayrıntıyı yazmaya başlarım. :D :D

§ïяĝαиα

bende kitabı okurken bu topice bakmıcam =) tutarım kendimi..kitap bittikten sora beni de tutmasın kimse :)
NETE KAFA İZNİ