Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP ile 12 saat.!

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:05:30 PM

Previous topic - Next topic

uNReLiEveD

önce şöle gzl bi acılı trkish kebap yerdik sesimiz biras açılsın dimi  :D soora lp nin en gzll şarkılarını sölerdikk bitince arklarımı da çaırıp gzl bi izmir turu yapardık :) bi gzl de hava basardım :P beraber fotoraf çektirir ve 12 saati en ii şekilde geçirirdm... keşke gerçek olsa :'(

HP_Ev@_[lq]

valla süreki şarkı sölesinler isterdim sonra bizim burda bi lokantaya götürürdüm orda fast food lardan bıkmışlardır tabi burda biraz ağızlarının tatları yerine gelir

lp_mike_chester

sürekli şarkı sölemelerini isterdim bende.....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

serra_lpfan

bn de isterdim durmaksızın şarkı söylemelerini :D :D
NABER LAN:D

sliping

onlar gelince ilk olarak suratlarına kapıyı bi kapatıp kendime tokat ve çimdik atardım (o anın gerçek olup olmadığını ayırt edebilmek için) sonra onların gitmesine fırsat vermeden hemen kapıyı açıp içeri buyur ederdim..gün boyu evden dışarı çıkmazdık..çünkü dışarı çıkarsak rahat duramazdık.hayran olayları falan rahatsız olurdu adamlar:)..evde gün boyu şarkı söylerdik, konuşurduk (bunun içinde ing in ii olması lazım tabi ama nerdeee :D) vs vs..gitme vakitleri gelince de gitmemeleri için elimden geleni yapardım ama tabi çok da bi fayda etmezdi herhalde :D..ya aslında ben onları kapıda görünce komaya girmezsem yine ii yani..bööle bi ihtimal de var :D

mike_fans

o 12 saat içerisinde mike ın kucağından inebilseydim bişiler yapmaya çalışırdım ;D
mike_fans

lp_ken_an

Quote from: mike_fans on Mayıs 20, 2007, 04:03:45 PM
o 12 saat içerisinde mike ın kucağından inebilseydim bişiler yapmaya çalışırdım ;D
fanteziye baqqq!!!uuuuuuuuuuuu.. :P :)sarkı sölerdi herhalde..sonra onlara lpft yi gezdirirdim...tabe yalan inanmayın...ne bileyim ya kafama göre davranırdım işte..

Mr. MeTaLkiSS

Ben kapıda görsem burda eskişhrde direk dayı ew çok pis ya siz bilirsiniz şeklinde bi laf sarfederdim ;D İki dakka bekleyin giyinip geleyim derdim. Sonra dışarı çıkardık. Ben bunları anında bizim üniye götürürdüm. Üniversitenin ortasında millete sergilerdim bu kıroları.
--Eet eet ben getirdim yes yes yes yes bana geldiler eet ;D
üniversitede bir anda 876 milyar insana tanınırdım yani. Eheh ondan sonra bi party :P bu olaydan sonra bi daa gelirlerse şereflerine bi party düzenlerim hep beraber coşarız ;D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Darkshines

12 saat boyunca yeni albümü kötülerdim.

gokhan

ne bılıım ıyı reklam yaptırırdım =) sonra ewe goturur temızlık yaptırıdım :D                       

utkuemma

valla ne yapıyım.heyecandan bayılmazsam üzerleri atlayıp sarılırım.resim çekerim.edebildiğim kdr sohbet ederim.vayyyy chester naber lan hehe mike nassısın çocuğ işte.nen brad o ne laa bunus kafa gibi.hehe.kusura kalmayın uykudan kalktım.şeyyy koltuk altımdan ses çıkarabiliyom yapıyımmı??belki joe da bi ritm ekler bizde collision course gibi bişi yaparız he.nasısa fark yok.tabi hepsi ingilizce olacak. :D

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

Ra[P]uNzEL

abi ben ilk önce haftalığmla bir adana kebap ısmarlarım acılı macılı ;D ;D sonra stutyoya gider şarkı yaptırırım.imza attırım.sonrada hepsine anneannemin ellerini öptürürüm ;D ;D ;D ayıp el öpmeden gidilirmi hiç ;D ;D ;D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

the_R8Ds

ben direk LP ile ilgili ne warsa(t shirt album poster..vb)hepsini teker teker imzalatırım osel vip bilet konseri isterdim kalan sureyle  (imzalamalrı baya bi usun surer)bi seyler yaparıs iste:D

sierra

ya ben bunları müslüman yapmak istiyorum.sizce nası olur? hadi yahudileri salla. chester da o kadar dövmeyi söker mi bilmem. ama belki mike ve joe olur. ne dersiniz?

black_ece

sen iyi misin diye sorsam ??