Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Manga

Başlatan ousan, Eylül 13, 2006, 10:32:26 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Yazmıyacam dedim ama tutamadım kendimi eski manga topiclerinde ne tarz gerilimler yaşadığımızı eskiler hep bilir.!

Üşenmedim ve 14 sayfadaki tüm postları tek tek okudum.
Bazı kısım çocuk grubu deyip geçmiş , bazıları özenti demiş , bazısı türkiyede ki en iyi grup demiş (:

Korn RnC ye geldiğinde Ferman seyircilerin arasındaydı , daha doğrusu tüm grup nerede ise aramızda idi. Ferman aynen şunu söyledi bağırarak ;

- Pogo yapıcak olanlar önlere doğru gelsin , yapmayacaklar da s.ktirip gitsin.!

İyi gaza getirdi bizi ve Here to stay girince birbirimize girdik.

Manga'nın Linkin Park'ı taklit etmesi söz konusu olan şey değil taklit etmek değil bu örnek almaktır kanımca. Manga afedersiniz dünkü B.k olarak 8 senelik bir grubu örnek alıcaktır tabi fakat adı özentilik değil.

Hep bu tarz tartışmalar oluyor , çocuk grubu dediniz evet ama çocuk grubu değil manga programa katıldığında 5 yaşında çocuk ezbere bir kadın çizeceksini söyleyince Ferman'ın suratı kıpkırmızı olmuştu o niye utandı bilmiyorum ama kendilerine sanırım biraz olsun saygıları yok.! Be adam Türkiye gibi bir ülkede kalkıpta tabuları yıkıyorsun her kesime hitab ediyor yaptığın müzik. Tabi ki çocuklar da sevecektir sonuç olarak bir çok etken oldu anime klipler , rock ve rap Tr'de bir arada eğlenceli melodiler çocuklarda sevecektir onlarında kulağı var (:

3 Yaşında ki bir ufaklığın From the inside söylerken video'su nu gördük youtube'da Linkin Park'a da bir etiket yapıştıralım hemen o zaman (:

Manga'nın kliplerinde bazı Linkin Park ayrıntıları gördüm bu yalan değil. Ama 0'dan gelipte bu müziği yapmıyor bu adamlar onlarda sağdan soldan bakıp yapıyorlar ama özenerek değil örnek alarak. Sonuç olarak Manga bir türk grubu ve sıradışı bir grup.

Haa şunu da söylemek isterim Manga tam bir KoRn fanatiğidir özeneceği bir grup varsa bu Linkin Park olmaz KoRn olurdu.. Kendinizi inandırırsanız Müslüm Gürses ve Duman'ıda birbirine benzetebilirsiniz zor değil.

Şimdide en önemli ve komik noktaya deyineyim aramızda Manga'nın türkiye'de ki en iyi grup olduğunu savunanlar var ben ağzımı açmıyacam bu sefer , saygı duyarım nasıl biliyorlarsa öle yapsınlar forumda ağzınızdan kaçırmışsınız kesinlikle alternatif bir ortam'da ağzınızdan kaçırayım demeyin afedersiniz K.çı ile gülecektir size insanlar. Umarım müzik kaliteniz arttığında u eski düşüncelerinizi bir daha hiç düşünmek istemeyeceksiniz. Sizide suçlayamıyorum , hakkımda yok zaten (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Hasan-Can

aynen bak bu yönden hiç düşünmemiştim :)

shimy

Quote from: Hasan-Can on Ağustos 16, 2007, 12:09:05 AM
Quote from: ad infinitum on Ağustos 15, 2007, 10:52:27 PM
hörttürükten midye grup

bi git işine bea biraz saygı duy istersen onları senin tarzında müzik yapıyorlar senin öyle bi grubun olsa böyle demezsin
Hasan_Can dün de uyarıldın üyelere bu şekilde hitap edemessin aksi taktirde banlanacaksın bu forum senin babanın çiftliği değil üyelere hitap şekline dikkat et!!! bu seni son uyarışım 3. de sana cevap verdiğimi dahi göremessin...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

orrk

tarzları andırıyo.sadece bu kadar maNga iyi lp harika
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

lp_mike_chester

ya yeter yaa hangi fan sitesine girsem mangayı lp ye benzetiyolar tamam manga güsel grup ama lp ye neresi benziyolar yaa.... artık bu konuyu kapatın dicem iyice büyücek ne desem fayda etmicek...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

hermione

Quote from: Littleches on Ağustos 16, 2007, 03:30:47 AM
Yazmıyacam dedim ama tutamadım kendimi eski manga topiclerinde ne tarz gerilimler yaşadığımızı eskiler hep bilir.!

Bazı kısım çocuk grubu deyip geçmiş , bazıları özenti demiş , bazısı türkiyede ki en iyi grup demiş (:

Korn RnC ye geldiğinde Ferman seyircilerin arasındaydı , daha doğrusu tüm grup nerede ise aramızda idi. Ferman aynen şunu söyledi bağırarak ;

Manga'nın Linkin Park'ı taklit etmesi söz konusu olan şey değil taklit etmek değil bu örnek almaktır kanımca. Manga afedersiniz dünkü B.k olarak 8 senelik bir grubu örnek alıcaktır tabi fakat adı özentilik değil.

Hep bu tarz tartışmalar oluyor , çocuk grubu dediniz evet ama çocuk grubu değil manga programa katıldığında 5 yaşında çocuk ezbere bir kadın çizeceksini söyleyince Ferman'ın suratı kıpkırmızı olmuştu o niye utandı bilmiyorum ama kendilerine sanırım biraz olsun saygıları yok.! Be adam Türkiye gibi bir ülkede kalkıpta tabuları yıkıyorsun her kesime hitab ediyor yaptığın müzik. Tabi ki çocuklar da sevecektir sonuç olarak bir çok etken oldu anime klipler , rock ve rap Tr'de bir arada eğlenceli melodiler çocuklarda sevecektir onlarında kulağı var (:

3 Yaşında ki bir ufaklığın From the inside söylerken video'su nu gördük youtube'da Linkin Park'a da bir etiket yapıştıralım hemen o zaman (:

Manga'nın kliplerinde bazı Linkin Park ayrıntıları gördüm bu yalan değil. Ama 0'dan gelipte bu müziği yapmıyor bu adamlar onlarda sağdan soldan bakıp yapıyorlar ama özenerek değil örnek alarak. Sonuç olarak Manga bir türk grubu ve sıradışı bir grup.

Haa şunu da söylemek isterim Manga tam bir KoRn fanatiğidir özeneceği bir grup varsa bu Linkin Park olmaz KoRn olurdu.. Kendinizi inandırırsanız Müslüm Gürses ve Duman'ıda birbirine benzetebilirsiniz zor değil.

Şimdide en önemli ve komik noktaya deyineyim aramızda Manga'nın türkiye'de ki en iyi grup olduğunu savunanlar var ben ağzımı açmıyacam bu sefer , saygı duyarım nasıl biliyorlarsa öle yapsınlar forumda ağzınızdan kaçırmışsınız kesinlikle alternatif bir ortam'da ağzınızdan kaçırayım demeyin afedersiniz K.çı ile gülecektir size insanlar. Umarım müzik kaliteniz arttığında u eski düşüncelerinizi bir daha hiç düşünmek istemeyeceksiniz. Sizide suçlayamıyorum , hakkımda yok zaten (:

bence çok süpper bi yazı olmuş. daha fazla söylenecek bişi kalmamış.seversiniz yada sevmezsiniz ama manganın türkiyede farklı ve kaliteli işler yaptını kabullenmek gerektini düşünüyorm ben naçizane :D

chaz_lp

sinir oluyorum bu gruba LP nini taklidi işte türk versiyonu taklit etmeye çalışıyorlar

meryem

arkadaşlar manga nn çou resmind eve posterinde hpsi rck işareti yapıo yni onlr da bi rck grubu.

primula

Quote from: hermione on Eylül 04, 2007, 05:28:35 PM
Quote from: Littleches on Ağustos 16, 2007, 03:30:47 AM

bence çok süpper bi yazı olmuş. daha fazla söylenecek bişi kalmamış.seversiniz yada sevmezsiniz ama manganın türkiyede farklı ve kaliteli işler yaptını kabullenmek gerektini düşünüyorm ben naçizane :D

süper bi yası olmuş Littleches katılıorum sana ;)

υηƒσяgινєη.

vur_ve_kac

Quote from: Hasan-Can on Ağustos 15, 2007, 01:28:24 AM
Quote from: lp_cemre_chaz on Ağustos 12, 2007, 04:38:41 PM
bence harika bi grup ne kadar dinlesemde sıkılmıyorm walla ve türkiyede onların üstüne tanımam....

aynen bak sana katılıyorum Türkiye'de onların üstüne tanımam bende
al benden de o kadarını
ι αм ησт αƒяαι∂ тσ кєєρ ση ℓινιηg

bradddd

eski lptr sitesinde çok savunduk ama bazı müzik çapı gelişmemiş insanlar yüzünden türkiyede müzik 1 gr ileri gitmio işte...

geçerken_ugradım

severek dinlerim gayet te iyiler ;)

meyeze

türkiye tarzlarında bir cok ismi geride bırakmış bir grup şu an da dünyada linkın park ve manga aynı tarzı başarıyla yürüten ve insanlara bi şeyler vermeye çalışan iki grup manga türkiyenin en iyi rock grur'u bunu kimse değiştiremez...ferman'yorumuna kimse bişe diyemez

anchebut

bircok haksız eleştiri almış cok sewidigim gruplardan bri :)albümü cıkar cıkmaz alanlardan biriyim bnde ve hiç pişman olmadım nekadr özenti-kasıntı..vs. gbisinden laflar söylensede ben katılmıyorum

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: meyeze on Eylül 12, 2007, 01:43:15 PM
türkiye tarzlarında bir cok ismi geride bırakmış bir grup şu an da dünyada linkın park ve manga aynı tarzı başarıyla yürüten ve insanlara bi şeyler vermeye çalışan iki grup manga türkiyenin en iyi rock grur'u bunu kimse değiştiremez...ferman'yorumuna kimse bişe diyemez
Allah niyetine bunlara tapıyorum de de tam olsun adam iki saniyede gayet eleştirilesi ve pek de başarılı olmayan grubu dokunulmaz yapmış.. Bence gayet çıkıp herkes yorum yapabilir =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!