Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

korkuyorum lan bu kadarı tesedüf olamaz
türk edebiyatı
ilk sınav-94
ikinci sınav-94
dil ve anlatım
ilk sınav-94
ikinci sınav -daha yapılmadı :S

selinkinpark

haha cenabet cenabet :D

burak_lp

tammm benimkii bitti derkennn  yeniden  üniversite denen seye basladık ama mutluym  gitme zorumluylugu yoq  takıl yaa herkess  kafa  orda :)  :wink:

Kozy_mac

ah okul dediniz dimi...askeri lise işte çok zor ya  :neutral: içinde nefes almadan bile dışardan bakılınca zor olduğu belli oluodur ama içerisi cidden zor  :neutral:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

lp_rockgirl

OKUL sefgisimi :lol: :lol: :lol: kim o okula sefgi duyan watandaş ebn burdaım desin plsss :wink:

Sumween

eskiden sewerdim :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_rockgirl

aslında doruu sölemek gerekirse ii ortam olnca okul en sefdiim yer oluyo derslere gelince zaten ders de o güselli bozmaya oluşturumuş bi etmen onu sallar geçerim genelde ben gecelerim we 100mü alırım :wink:aama arkadaşlara okuldaki geyie bakıljak olursak ben orta okuldaki geyiii we ortamı lisedekine tercih ederim abi orta okulda müdürle bile dalga geçerdik yha ama llisede hojalar bisle dalga geçiyo am.... yhaaa:D:D:D :lol:

ewrimcan

Quote from: lp_rockgirl on Ocak 02, 2007, 03:34:35 PM
aslında doruu sölemek gerekirse ii ortam olnca okul en sefdiim yer oluyo derslere gelince zaten ders de o güselli bozmaya oluşturumuş bi etmen onu sallar geçerim genelde ben gecelerim we 100mü alırım :wink:aama arkadaşlara okuldaki geyie bakıljak olursak ben orta okuldaki geyiii we ortamı lisedekine tercih ederim abi orta okulda müdürle bile dalga geçerdik yha ama llisede hojalar bisle dalga geçiyo am.... yhaaa:D:D:D :lol:

evet katılıyorm. ama bi farkla: biz hala müdürle dalga geçioz.

işine geleni basan basına basalım

lp_rockgirl

walla bis ortaokuldayken kolejdeydik o yüsden diil müdürle herkesle dalgamısı geçioduk son sene 8. sınıftayken normal okula geçtik hoş fark eden bişi olmadı ama lise abi çok farklı yha bi disiplin kurulu war hayatımızı söndürdüler yha:D

Aperion

din - 20 :mrgreen:
mat-30
fizik-31 :mrgreen:
bio-46

yetrmi ya bu senede 7 zayf garnti...

delilah

oturup accık ders çalışın geyik yapacağınıza..işiniz gücünüz geyik..ben lisede eve plaket getirdim  :mrgreen: :lol: :bonus: :ünlem: :angel: :redface:
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

selinkinpark

aferim dilara :lol:
hesaplarıma qöre(tabi tutarsa)
1.dönem karneme coğrafya ve din in 1 qelmesini bekliyorum bi nebze inqilizce de olabilir :S
diğerleri 3-4-5 :lol: :lol: :lol:

Sumween

5 yok sanırım 4 de yok (karnede) biyolojici uyuz karı kesin 1 wercek iki kere dersten çıkardı zaten huhh inkılap düşük gelcek (sayısalım daha kendi alan derslerimi zor geçiyorum bi de inkılapla mı uğraşiyim yaw!)...
      bi de yazılılara ewde çalışmayıp oklda ilk derse girmeyip kantinde çalıştığım için yarımşar günden toplam 1,dersten üç kere çıktım birinde yok yazılmadım iki tane yarım gün=1 gün o iki kere uyuyakaldım yetişmeme rağmen gitmedim 2 de o sanırım 4 gün dewamsızlık war :rolleyes: sıçtık!

I choose hush...

ewrimcan

dinim 4 düşüo. okulda TEK im. beni şimdiden dinsiz ilan ettiler.  kaldırılsın bu din dersi. ben ahlak dersi görürüm ama oturup namaz sure, dua larını sırayla ezberleyemem.
ikindi namazının farzının kılınışı nedir? bana ne? cemaat ne derse o!

işine geleni basan basına basalım

Sumween

harbiden yaa da benim din 2 geliyo :mrgreen: seni 4le dinsiz ilan ettilerse ben neyim yaw al selinin de 1 geliyo :)

I choose hush...