Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

ben zorlama puanla 85 aldım muhahaha
bu arada benim durum baya iyiymiş beh böle bi sevindirik oldum mesajları okuyunca :D

ewrimcan

nie eziosn?

işine geleni basan basına basalım

black_ece

ezmek deel ya ooof kendimi rahatlatıyorum zaten yine sınav haftasına geldik ne olduğu da belli değil
f tipi okulumsu oluşum olduğu için sinirlerim bozuluyo okul konularında.... :D

ewrimcan

bizi ez rahatla! :mrgreen:  bizim de bu hafta ortak yazılı haftası. napcam bilmiom. ing 85, tarih 85, edeb 100 :) , mat 120 :) alırsam 5 düşcek

black_ece

hahaha benim mat yırtınsam 5 gelmiyo :)
ama diğerlerini yırtarsam belki bu arada senin de durumun fena değilmiş hıh alırsın o notları biraz sıksan

ewrimcan

bu hafta çalışıp kurtaracaz artık. ama lpft ye girmeden yapamiorm. bazen derslerimi engellediini düşünüom. bu yüzdn bu hafta girmeyebilirm.

selinkinpark

siz qene iyi din benim 1 qeliyo.aslında bütün sınıfın öyle :D
ayrıca toplam 5 qün devamsızlığım var bunların 3 tanesi kacmaktan olusan devamsızlıklar :D diğer 2 tanesinden 1 tanesi qec kalmaktan 1 tanesini hatırlamıyorum :rolleyes:

lp_rockgirl

bana en çok koyan ne biliyormusunuz din dersi gördüğüm kadarıyla hepimizin din dersi zayıf abi buraya bi hıca getirmek lazım :mrgreen:okusun üflesin bizi annem zaten tuuuu dinsiz diye yüzüme tükürüp duruyo neyse en azından amcam m.yrd din beş gelmicekte ne olcak :wink:kahretsin amcamı çok seviyorum yaaaaa :bonus:

ewrimcan

tarih ve ingilizce bugündü. kolaydı. tarihten 88, ingilizceden 98 bekliyorum. çok mutluyum. darısı dier yazılılarıma.

_________________________  OKULA HAYIR  __________________

makinacı

fizikten son sınawla 3 ü garantiledim...ama hoca karne bu hiçbişi belli olmaz dierek bana gözdağı werdi...aq lise 3 de bile not dilenioz yaa
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

yine dersten atıldım!!! öff yeter yaa sinir oldum artık 5 etti abi ya :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

nazlı yeter cidden ben bıktım dersten atılmandan  :rolleyes:

gokhan

hadı bakalım guzel notlar havalarda gezııyo

makinacı

zuhah fizikten 3 garanti oolum...
dierleri hep 5
bide felsefe 4 sanırsam :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

bugün matematikçi '' karnene 3 bile gelse 1 wercem bu dönem'' dedi ''heh ii halt yiceksiniz!'' dicektm zor tuttum (aslında tutmadım dedim de duymıyacağı kadar!) ''yaw hocam kesin 2 düşüyo ne demek 1 wercem?'' dedim ''öyle işte'' dedi.. ya zaten bacağım kadar karı bi çakıcam üç takla gidicek ya üfff!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!