Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

lp_legend

yarın coğrafya sınavım var  :'(

çalışmalıyım

uNReLiEveD

benim de yarın fen sınavım var...çalıştım  :)..ama yine de tam bilmiyorum soruların zorluğuna bağlı...

lp_ken_an

yasasın ya bu hafta hic yazılımız yok bgn mat olduk 85 aldım yuppi.bu arada neden bu kadar cok sevindim söliyim son 4 yazılım 48-30-56-55 idi ve sırasıyla almanca, anaitik geo,fizik,bıo

serra_lpfan

haftaya mattan sınav var of yaa  :( :(
NABER LAN:D

lp_ken_an

Quote from: serra_lpfan on Mayıs 07, 2007, 06:19:43 PM
haftaya mattan sınav var of yaa  :( :(
yardım ederim matım iidir hele mat1 26 netten asagı cıkmaz...

serra_lpfan

saol valla ii olur da ben özel ders alıom mattan zaten son sınavdan 75 aldım :D

Sumween

yieeheyt yarın yat gezisi var.. yata yata gezicez :P 5 mayısa gidicem diye bunu iptal etmiştim, ama 5 mayıs hayal olunca son anda buna atladım ehheh :)
İnkılap yazılısı olduk bugün de,iyi geçti aslında kolaydı..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

uNReLiEveD

bzm de mattan  sınav var çarşamba(hoca erteledi erteledi en son buraya kadar ;D) ...kolay olsa iyi bu sefer en kazzzıklarından sorcak(serrosh sen bilirsin mat.ım iyidir ama bu sfr zçtım :P)

serra_lpfan

allah kolaylık versin melisçim ne diyim ;) ;)

uNReLiEveD

saol kanka...bu aralar sınavı olan herkese başarılar bu arada :)

§ïяĝαиα

benim sınavdan daha büyük derdim var...şuanda yüzümün yarısı yanmış bi şekilde oturuorum...19 mayıs provaları yüzünden ve beynim sulandı güneşten... cazgır karı aynı şeyi bize 56463 kere yaptırdı...ilk defa bu kadar çok sövdüm birine suikast düzenlicem ona...ne derse desin o...kendini bilir :) neyse yarın da prova var ve bu soktuumun provaları yüzünden karneden 1 hafta önce bile yazılım var...off kimse seni anlıorum demesin anlayamazsınız çünkü :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

uNReLiEveD

ya...biz bugün mat sınavı olduk...çok iyi geçti...yarın almanca ertesi gün de ingilizce sınavım var...almancadan bi b..k anlamıyorum ;D

serra_lpfan

bugün çok güzeldi ya okuldan da yırttım öğle tatilinden sonra eve geldim gitmedim okula
türkçe dersinden de kurtulmuş oldum ;D ;D

lp_ken_an

ya bgn meb sınawı olduk...yine igrenc sorularından cözduk sadece secdigim yanı bu meb sınawının okul tatil oluor öleden sona.

serra_lpfan

sınavı salla ne güzel tatil işte  :D