Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

adamı zorla okuldan kacmaya tesvik edıorlar ya..kimyacıdan cok kötü bi şekilde azar işittim bgn ,moralimi bozdu berbat bi hal aldım ya o azardan sonra..ama tmm hakllıydı kadın ben derste konustum ama bu kadarda cok bagırılmazki ya rencide oldum sınıfta resmen..kapıda acıktı koridorda yayıldı ses resmen utanıorum kendimden ya ben aslında cevremde cok saygın bi kişiligim millete karsı saygılıyım ama bunu bi türlü okula yansıtamadım derste biraz vıdı vıdı yapan ögrenciler saygısız terbiyesiz....durumuna düşüor hocalara göre ki o ders beni hic uyarmadı kabak bana patladı gibi bişey...herseyle tehdid etti notla idareyle falan filan.. :-[ :-[ ben kinestetik ögrenciyim(dersi böle hareketli bi şekilde dinleyen öle daha ii anlayan demek yerınde duramayan)buna da saygı göstermek lazım sanki orda kadına büyük bi hakaret etmiş durumuna düştüm  yazık walla yazık...nie bu kadar taktıgımıda söliyim bnm icin böle durumlar önemlidir ben aygısız muamelesi görmeye dayanamıorum.cıkarkende 2 arkadasınız icin tüm herkese bagırdım cocuklar hepinizden özür dilıorum 2 kişi haric dedi..

Roswegas

geçmiş olsun lp_ken_an

bana da 1 kez oldu şimdiye kadar...

Ben azarladıktan sonra hocayla kavga ettim; o ağladı, sınıftaki herkes de çok severdi hocayı bana yüklenirler diye ben de çıkmıştım sınıftan...

lp_ken_an

eyw seninki dahada feciymiş ama ya

ShapeshifteR

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 21, 2007, 01:30:39 PM
bugün finaller başladı..ilk sınavım iiydi ya 80 lik yaptım 30 hocanın kırma payı 50 alsam BB düşer  :D hayırlısıyla atlatsak şu sınavaları ya..çok büyük bi yük hissdiyorum sırtımda..
48 adlım CB düştü nese ii tahminn yinede :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

4LinKiN

OkuLdaN KacMaK HİÇ İsTemiyorum aslinda arkadaşLaR GeLmiyince süt sonra döv birini biriyle tartişinca digerleri da geliyor al basina belayi en iyisi boşver gitmemk bir daha diyorum bir dahada konusmuyorum en iyisi benCÊ
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

Sumween

puhuuuuğğ kavga ettim okuldan atılacam :D hoca yakaladı yarım kaldı olay da :S disipline gitmem dimi yaf

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

sakat disipline gitsen nolcak ki 3 kere gitmeden bişi olmuyo 3 kez gidince de 3 günlük uzaklaştırma yani bişi diil, hemen okuldan atılcam diye bi şow yapma... =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

yok ya okuldan atılma dert diil de en iyi hocalardan biri yakaladı ya serseri muamelesi yapcak o bana şimdi... neyse artık.. hiç yapcaam bişi diildi yaf bi anlık sinir,elimden kaçtı :P hurrraa uçtum hobbit boyumla komediydi :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_ken_an

Quote from: Sumween on Mayıs 31, 2007, 01:27:35 PM
yok ya okuldan atılma dert diil de en iyi hocalardan biri yakaladı ya serseri muamelesi yapcak o bana şimdi... neyse artık.. hiç yapcaam bişi diildi yaf bi anlık sinir,elimden kaçtı :P hurrraa uçtum hobbit boyumla komediydi :D
okuldan atılmak dert dgl derken ciiddimiydin yoksa 2. sölediginin yanındamı dert dgl demek istedin...ya bi bok olmaz ,kavga olur yani okul gibi kalabalık yerlerde her kavga atılana bişey olsa oooooooooo  :) alttarafı uyarılırsın

black_ece

o uyarı sicile işlendiği zaman her bi yerde karşına çıkıcak ama zannediyo musun ki büyük şirketler eleman alırken hiç araştırmıyo seni ??

lp_ken_an

uyarılardamı sicile işlenıor :S eywah o zaman kötüymüş o iş...

beanlie

Quote from: black_ece on Mayıs 31, 2007, 10:25:01 PM
o uyarı sicile işlendiği zaman her bi yerde karşına çıkıcak ama zannediyo musun ki büyük şirketler eleman alırken hiç araştırmıyo seni ??

desene o zmn bnm sicilim çok kabarık ;D ben hiç bi yerde çalışamam o zmn :D

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: black_ece on Mayıs 31, 2007, 10:25:01 PM
Saçmalama ece 3 kez disipline gitmeden bişeyin sicile işlendii yok milleti korkutma ben bu konudaki bilgimin doğru olduuna güveniyorum bi sene içinde 3 disiplin yapmazsanız bişey işlemez. Ayrıca 2 tane disiplin yaparsınız mesela seneyi öyle çıkardıınızda sene sonunda siliniyolar senede 2 kez disiplin yapabilirsiniz raatça..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

beanlie

zaten sen sonunda disiplin kurulu toplanıp yıl içinde eğr bi ceza yediysen onun kaldırılması weya sicile işlenmesi halinde toplanıyorlar we ona göre karar veriyolar çoğu zamanda sicile işlenmiyor zaten

§ïяĝαиα

benim bi disiplin cezam yok allaha şükür...bikaç kez uyarı o kadar...ama bugün bişi gördüm size onu yazim...

hahaa lise son sınıfı bi öğrenci otobüsün arkasından koşar...ama taşa takılır kitapları havaya uçar sora bu vatandaş yere kapaklanır..topallayarak otobüse gider of amanin yandım dierekten evine gider bağıra çığıra banyo yapar sonra alayına küfürler savurur

şimdi olayı gördüm demiyim ama olanları biliorum...çok ii bi vatandaştır kendileri..:D bugün okldan kaçtım anamı aramışlar kızın gene kaçtı die..anam naapsın alıştık biz filn demiş :D kadın bilio adamını yaa
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...