Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

BurciSh

walla vize ve finallere çalısılsıı kadar hayatın genelnde yapılsa herhalde millet süper zeka fln olup çıkardı...Süper bi biçimde çalşma gerektiriyo,yoksa bi hat olmadan kalıosn zaten!!!maalesef,ülke sartları byle :-\
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

Sumween

Hayret nasıl oldu da ikinci sayfaya geçti bu topic? =)
Derhal kendimden ilginç haber başlıklarıyla yine canlandırayım o zaman, dersanem gayet iyi gidiyor-du ki bugün iki öğretmenden uyarı aldım! Nihayetinde verimli olabilsin diye üzerinde yarım saat düşündüğüm bi program hazırladım bende kendime. Ve muhtemelen de uygularsam başarıya ulaşıcam(!) Seroquel'in de dozunu 3te 1e indirince beynim yeniden çalışmaya başladı tabi =) Durum bu şimdilik

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ölü gelin

ve  karşınızda 13 derslik bir adet ölü gelin evet eveeeeet rekora gidiyorum geçen yıl 8 dersin yalnızca iki tanesini verebilen ben bu yıl yukardan inen"okuu yaradan rabbinin adıyla okuuu" şeklinde bir vahiyle 13 dersin bi 10 tanesini verecek durumudayım
hııımmmhh dahasına da hazırım 8) acı yok acı yok

selinkinpark

ben gayet kendini derslerine adamış bi insanım arada öss denemelerine giren,girince matematikten 1soru yapan bi zekiyim 8)
lan yanlış anlamyın sosyalim o bakıma:)))
yerim ben bu össyi hea :o

ölü gelin

Quote from: selinkinpark on Aralık 02, 2007, 05:17:00 PM
ben gayet kendini derslerine adamış bi insanım arada öss denemelerine giren,girince matematikten 1soru yapan bi zekiyim 8)
radyo sinema televizyon öğrencisi olcak ama iletişim okumadan 8)

Chaz.Glsn.Mike

;D  ;D bn daha orta okul  ;D  ;D ama bu sene son :'(
bn daha gencim derslerdesen züperrr ;D  ;D
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

merve t.

ya walla lisede canımızı okuyolar kim bilir üni nasıldır yaa...daha üniyi kazanmadım henüz ama çok tırsıyorum.çok da merak ediyorum... :-\

beanlie

ya sözel öğrencisiyim 4 yıllık bi yer kazanmak için en az 293 yapmam gerekio bn barajı zor geçiorum : :P 293 nasıl yapçam :D

shimy

keşke dersane hayatı hep olsa hep devam etse üniversite yerine dersaneye gitseeekkk ;D ::)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: selinkinpark on Aralık 02, 2007, 05:17:00 PM
Olm ben mattan 6 soru yapıyorum! Ama neyim?  8) sayısal (!)
Ama başarıcam ulan bende çözücem bende ikinci bölüme sınavın son dakikasında değil, olması gereken zamanda başliycam...
(Afedersiniz ''nah!'' diyenleri duyuyor gibiyim, kabul! Hatta benim sesim de mi ne geliyor arada?)

Evet bu sene de kazanamicam tamam... Ama en azından elinden geleni yapmış, gelmeyen nedenlerden ötürü kazanamamış bir işeyaramaz olayım... Nitelikli bir işeyaramaz =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

matematiğimi düzeltmiş bulunuyorum bu sne
91 nihuehueheueh =))

selinkinpark

yasemin rts felan okumicam ben:))

Gayet Tarih okuyacam 8)
rts 2.tercihim:D

beanlie

Quote from: black_ece on Aralık 04, 2007, 04:44:46 PM
matematiğimi düzeltmiş bulunuyorum bu sne
91 nihuehueheueh =))

way bee :D ben hiç 45 den fazla aldıımı hatırlamıyorum lisede :D

ebru_91

iyi gidio okulum sıktım kendimi bu seneden öss için bindik bi alamete gidioz kıyamete bakalım nolcak
cursedprincess

[lp]_endLeSs

okula gitmemek için her gün bahane yaratıyorum resmen..
ama bu sefer haklı bi gerekçem var.
çok sevdiğim okulumun (!) çok sevdiğim yönetimi (!)  haftasonunda okulun bütün kapılarını değiştirebileceklerini düşünmüşler..okul toz içinde ve onlar yüzünden yeni yeni iyleşen gözüm tekrar kötüleşti... :/
şubat tatilini bekleyememişler heralde..aslında hepsini geçtim para yok diye hergün para istedikleri halde gayet memnun olduğumuz kapıları neden değiştirmeye kalktılar ki ?! :S