Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

A Place For My Head

Başlatan ugur-acikgoz, Aralık 04, 2006, 07:05:57 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

ya ben live in texas ta bunu izlerken içime bi enerji doluyo walla pc yi falan parçalıyasım geliyo kendimi acayip kasıyom sakin kalabilmek için annem falan ibret dolu gözlerle bana bakıyolar :) :) hepimiz böylemiyiz yoksa benmi deliyim merak ediyorum doorusu :) :)

makinacı

bende öyleyim uurcum...başından sonuna kadar klibi izlerken ne hissediosam aynen aktarayım

başta mikenin konuşmalarını tın geçiorum...ama arkadan gitar girince aha oluom...çestır çığlıklara başlayınca içime bi ağrı girio gibi oluo...sonra şarkıya tam girdikleri andan itibaren kendimi şarkıya eşlik ederken buluyorum...çestır böle böürüo ya orlarda bende kendimi böürüo buluorum...sonra çestır mııı nııı derken bende mıı lıyom :D sonra mike şşşşşşş derken bende bi duruom sonra mike konuşuo bende wooo die ses çıkarıom nieyse...mikenin böle fısıltıyla söledii yuu tray tu teyk tı bes o mi ye de eşlik ediom :D sonra go awayda film kopuo :D en sondaki çığlıklarda ise bende hal kalmadıı için anca kafamı sallayabiliom...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ugur-acikgoz

Quote from: lpfan659 on Aralık 04, 2006, 07:11:39 PM
bende öyleyim uurcum...başından sonuna kadar klibi izlerken ne hissediosam aynen aktarayım

başta mikenin konuşmalarını tın geçiorum...ama arkadan gitar girince aha oluom...çestır çığlıklara başlayınca içime bi ağrı girio gibi oluo...sonra şarkıya tam girdikleri andan itibaren kendimi şarkıya eşlik ederken buluyorum...çestır böle böürüo ya orlarda bende kendimi böürüo buluorum...sonra çestır mııı nııı derken bende mıı lıyom :D sonra mike şşşşşşş derken bende bi duruom sonra mike konuşuo bende wooo die ses çıkarıom nieyse...mikenin böle fısıltıyla söledii yuu tray tu teyk tı bes o mi ye de eşlik ediom :D sonra go awayda film kopuo :D en sondaki çığlıklarda ise bende hal kalmadıı için anca kafamı sallayabiliom...

bunları okurken adeta kendimi gördüm demekki alayımız aynı :) :)

makinacı

aynı olmasak burda ne işimiz war aq :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

c^nsuu

yok ya merak etme hepimiz oleyiz yani hiç olmazsa bn oleyimm :)

black_ece

a place for my head... ben bunun önce remix ini dinledim o bile süper bu şarkı dememe yetti
chester yine chester ve yine chester bi de brad bu şarkıya ruh katanlar bence
özellikle chaz in screamleri beni mahvediyo
live in texas taki performanstan sonra bi daha a place for my head in normalini dinlemek istemedim
chaz yine yapmış yapacağını ne diyim o adamda bişeyler var elini attığı tüm şarkılar güzelleşiyo :)

...i wanna be in another place i hate when you say you don'T understand...
...i wanna be in the energy not with the enemy a place for my head...

seviyorum ben bunları ya

Sumween

süper süper süper ne diyeyim ya böyle titriyo insan kendini tutunca (genelde kendimi tutmam gereken yerlerde dinliyorum dersin ortasında bağıra çağıra kafa sallayamam dimi :mrgreen: )...
serwiste ececüüümün koca koca harflerle yazdığı kısmı bi bağırırım waryaaaa (sonra serwisçi bağırır tabi nazlı bi sus başladın gene die) ama arklar sewio ya a place for my head performansımı :D hehaheha

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Littleches

A place for my head live izlemek istiyorsanız bide rock am ring 2004 versiyonuna bakın derim izleyene kadar benim içinde live in texas bir numaraydı fakat chester çok daha iyi bir performans sergilemiş ...
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

sanırım bunların yeri bu başlık değil ya taşındı şarkı :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

metallic

texas knsernde sarkyı mthis sylemsler :razz:knserin snunda nye gtar krdklarni blen var mi :rolleyes:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

black_ece

görsellik ! ya da harbi chaz in sinirleri bozulmuş deşarj olmaya ihtiyacı varmış ondan da olabilir :)

selinkinpark

evet rock am rinq süper o da bende acayip seviyorum bu sarkıyı..
en normal insanı bile yerinde çıldırtır :mrgreen:

bi de metallic sakın yanlıs anlama da yazılarını biraz daha az kısaltmalı yazarsan iyi olur okurken zorlanıyorum da :angel:

Littleches

Gitarı öfke'den kırıyor kanımca , zaten şarkı biterken üstte Selinin imzasında da gördüğünüz gibi edepsizLik yapıyor :) Sonra amaaaaaaan zokayım büle hayatı diyip kırıveriyo (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

yes orda fak yuu diyo ehue cok sefimli :razz:

metallic

Quote from: selinkinpark on Aralık 28, 2006, 08:32:02 PM
evet rock am rinq süper o da bende acayip seviyorum bu sarkıyı..
en normal insanı bile yerinde çıldırtır :mrgreen:

bi de metallic sakın yanlıs anlama da yazılarını biraz daha az kısaltmalı yazarsan iyi olur okurken zorlanıyorum da :angel:
yooo alınmadım uyardiğin için teskkur ederm :surprised:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...