Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP'ı diğer gruplardan farklı yapan nedir??

Başlatan LP.soldier, Ocak 21, 2007, 05:18:54 AM

Previous topic - Next topic

lp_fm

kısaca lp yi lp yapan MİKE bu kada basitt..!!!
.........miKe sHinODa........

shimy

yuh abart =) joe ve cehsterin katkılarını göz ardı edemezsin onlar olmadan mike ın yaptıkları fort minordan öte gidemezdi
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

maneater

lp ı farklı kılan en önemli öge olmasada büyük paya sahip olan kişi mike.çünkü lp  farklı yapan şey rock+rap olmasıydı bunda pay sahibi olan mike yani.ama MTM de bu pay azaldı tarz değişikliğe gittiği için
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

geçerken_ugradım

Chester ın sesi bu kadar bence ;)

Turkısh_FURKAN

eet dünyanın en iyi rock grubu adamlar her yerde reyting kırıyoo

MT

nu metal yapmaları tabı fazla yapan olmadıgı ıcın sevılıo ha seven cok sever sevmeyen rock muzıgı cok sevsede dınlemez lp bende bısı bulmuom ama en fazla bunları dınlıom neden acaba cocukluguma ınmek lazım ! lp nın lp olmasını saglayan adam mıke dır ama onun sesınıde gzl bulmuom sesi daha yatkın bır rapcı olsa daha gzl ısler yaparlar ganımca! ..
|v|

shimy

nu-rck diye bir tür var mıymış yav? biz mi cahil kaldık
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

maneater

evet ya nu rock nee oluyor???
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

ölü gelin

a-nü bi çalışma olsa gerek :D yarı çıplak rock :D

carbon

abi bilmiorm ama arkdaş nu-metal demek istemiştir belki,,nu-metali bilirsiniz heralde ama açıklıım rap rock karışımı manasında ;)
bu arada benim fikrim bu konuda gruptaki bütün elemanlar professional müzik yapıo o yüsden ;)

ölü gelin

Quote from: carbon on Ağustos 12, 2007, 08:22:29 PM
abi bilmiorm ama arkdaş nu-metal demek istemiştir belki,,nu-metali bilirsiniz heralde ama açıklıım rap rock karışımı manasında ;)
bu arada benim fikrim bu konuda gruptaki bütün elemanlar professional müzik yapıo o yüsden ;)
arkadaşım paylaşım için saol ama bizim amacımız o arkadaşı göt etmek yoksa lp forumunda lp fanlarının nu metali bilmeme gibi bi lüksü olamaz sende dikkat ettiysen NU ROCK demiş artık burdaki dalgayı da anlamadıysan ne diyim daha iyi paylaşımlar :D :D :D

carbon

ya abi önceki msjlara fazla bakmadım o yüsden bi karışıklık oldu galba,,,neyse kusra bakmayın ;)

Hasan-Can

yaaa bu grubu normal rock gruplarından farklı kılan 2 öge war bence
1.Rap(Tarzları rapcore)
2.Jay-Z(kötülediğniz insanlarla düet yapo olması Numb/Encore kötümü?)

chaz_lp

bence LP yi LP yapan müziklerindeki özgünlükleri
yani bilmiyorum ama değişik bişey var LP de yani diğer herhangi bir şarkıyı dinlediğimde hiçbişey hissetmiyorum ama LP de öyle deil...

Darkshines

Quote from: MT on Ağustos 12, 2007, 12:04:35 AM
nu rock yapmaları tabı fazla yapan olmadıgı ıcın sevılıo ha seven cok sever sevmeyen rock muzıgı cok sevsede dınlemez lp bende bısı bulmuom ama en fazla bunları dınlıom neden acaba cocukluguma ınmek lazım ! lp nın lp olmasını saglayan adam mıke dır ama onun sesınıde gzl bulmuom sesi daha yatkın bır rapcı olsa daha gzl ısler yaparlar ganımca! ..

Ne diyosun arkadaş dediğinin tek kelimesini anlasam LP'yi diğer gruplardan farklı kılan neymiş onuda anlıcam sanırsam fakat..