Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

TakıntıLılar?..

Başlatan Sumween, Şubat 10, 2007, 07:07:57 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Hoşlandığım ,hoşlanıcağım, seviceğim vs. zamazingomun; ellerinin benimkilere benzemesi lazım,ya da eğer ondan hoşlanıyosam elleri benimkilere benziyodur mutlaka... tamam kabul, ilginç ve saçma gelebilir ama öyle :) boyutlardan bahsetmiyorum mesela basketçi eliyle tabi benimki benzemez de,şekil olarak.. neyse ya ben anladım siz sallayın :D Ama bi el takıntımın varolduğu kesin (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

ya arkadaslar dikkat edıyorumda bızım bu kadar takıntımız warsa bız nasıl yasıyoruz.. o da ayrı bı soru ısaretı  :D

folligue

Quote from: gokhan on Mart 05, 2007, 09:58:12 PM
ya arkadaslar dikkat edıyorumda bızım bu kadar takıntımız warsa bız nasıl yasıyoruz.. o da ayrı bı soru ısaretı  :D

harbi ha biraz sallıomusuz gibime geliyo  :razz:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Sumween

sallıyomuşuz gibinize geliyo.. hmm.. sallamayın yav o zaman :) bakın ''ikide bir uyarıyo ne gıcık kız leyn bu'' diceksiniz ama yine söylicem başlıklara bu şekilde postlar atarak milletin başlıktan soğumasına sebep oluyosunuz (gibi seziyorum empatime dayanarak) çünkü mesela başlığa uygun post atayım amacıyla biri tıkladığında ''sallıyoruz ,ne biçim konu,aman neden böyle''vs konuyla ilgisiz veya sabote amaçlı mesajlar görünce yazası gelmez... şahsen konuları toparlayayım diye yırtılıyorum ben =) ''ne diye uyarıyosun kadın,sen kimsinkine?'' derseniz de cevabım şu : benim uyarımın resmiyeti yoktur,dinlemeyen dinlemeyebilir :) sadece olması gereken şey hakkında hatırlatma yapıyorum =)
    şimdi tamamen konuya devam pls... (bu mesaja da cevap yazmanıza gerek yok düşündüğünüz her şeyi cevap babında yazma zorunluluğunuz da yok, aynen devam edin veya hatırlatmamı dikkate alın,bu size kalmış :) )

I choose hush...

gokhan

ya nazlı benım sana bısey dedıgım yok ya  yemın edrım kı bak :D ama yanı ben bı dusunce ortaya koydum o kadar ama dedıklerınde dogru yanı :D (nokta)
simdı konuya dewam lutfen... :D

black_ece

bi yerde de karmaşa çıkarmasanız olmaz yani di mi ????????
masamda mutlaka siyah bi kalem bulunmalıdır
yoksa yazı yazamam
sınavlara da mutlaka siyah faber kalemle girerim huzursuz oluyorum onun dışında sanki yapamicakmışım soruyu gibi geliyo !

selinkinpark

benimde 3 yıldır kullandığım tek kalemim bordo faber qrip im var hep onu kullanırım :D

folligue

dönem boyunca okulun verdiği kursun kalemleri kullandım...sonra gidip promosyonda die noki uclu kalem aldım...kursun kalemlerin hepsini kafamla catır catır kırdım...gecen senede aynısını yaptım takıntımı oldu ne? :mrgreen:

sfeX

her gün 3 tane olips mentollü yerim,(biri sabah ikincisi öğlen üçüncüsü akşam)
sınavlarda da faberin kırmızı çizgisiz siyah silgisiyle girerim.

shimy

aaa benimde çikolata takıntım var günde bir tane yemessem başım ağrıyor ve nasıl kurtulacağımı bilmiyorum :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

karamel :D

shimy

hayır caramio ve dido :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

metro + eticin :mrgreen:

I choose hush...

folligue

karısık patso+burn  :mrgreen:

gokhan

ne oluyo sıze ya :D markaların reklamını mı yapıyonuz anlamadım he neyse anladık herkesın bı cıkolata takıntısı war ,bızım de su dunyada yasmak ıstememe takıntısı war  :S