Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

TakıntıLılar?..

Başlatan Sumween, Şubat 10, 2007, 07:07:57 PM

Previous topic - Next topic

sheyda

eskiden sağ elimle bir şeye dokunduğumda aynısını sol elimlede yapma gibi saçma sapan bir takıntım vardı ki artık yok şimdi de her gün evden çıkmadan önce breaking the habit dinlemezsem içimde kalıo bütün gün (ders de dahil)breaking the habit ı sölüom 
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

the_R8Ds

bende de son gunlerde gunde 2 paket cıkolata bitiremeden  rahat edemiyorum  ???

Eternal_Scream

-Bilgisayarda klasörleri hep düzenlerim
-Parmaklarımı birbirine dolarım
-Okula giderken eteğimin fermuar kısmını arkaya getiririm ;D
-Gömleğimi dışarı çıkarırım
-Mutlaka birine küfrederim ;D
-İkide bi elimi koklamak
Mike'm japoN ßaLığım <3 <3 <3

bLOODsUCKEr

hani biyere dokununca elini yıkıyan manyaklar vardır ya işte onlardanım.
bide otobüste hep pencere kenarına otururum oturan varsa kaldırır otururum çünkü beni otobüs tutar pencere kenarına oturunca tutmuo (ne hikmetse)
bide yatağım hep pencere kenarında olur misafirlikte bile.pencere kenarında olunca ışık gelio ya öle uyuyom.
bide marmara depreminde evim yıkıldığı için kapalı yerde kalamıom (asansör mesela).5 dk bile dursam bayılcak gibi oluom .hemen dışarı çıkıom

Requiem

otobüste pencere kenarına oturduğumda pencere kolonlarının görüş açımı kesmemesi gerek.. buna göre koltuk seçiyorum bindiğimde =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ousan

Quote from: Requiem on Mart 01, 2008, 03:58:33 PM
otobüste pencere kenarına oturduğumda pencere kolonlarının görüş açımı kesmemesi gerek.. buna göre koltuk seçiyorum bindiğimde =)

ona bende dikkat ediyorum :D

S@N£M_LP

hareketsiz pek duramam derste otururken bacağımı falan sallarım elimde kalem çeviririm falan,derslerde içimden şarkı sölerim her zmn (hatta o kadar ki bazen kendimi kaptırıp yanımdakinin sölediğini bile duymuyorum),ayda bir dolabımdaki ve duvardaki posterleri yeniler düzeltirim,karanlıkta asla uyuyamam elektrikler kesildiğinde ister istemez uyuyo bile olsam kalkar mutlaka bi ışık yakar öle uyurum,yolda giderken yerdeki çizgileri sayarım ve o çizgilere basmayaya çalışırım ;Dhee bide çok meraklıyımdır bi şeyi merak ettiysem onu eninde sonunda öğrenirim vs. vs. daha bi sürü var ama şimdilik bunlar geldi aklıma :D
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU

The sun goes down
I feel the light betray me

neverforgivenangel

Quote from: S@N£M_LP on Mart 10, 2008, 11:06:01 PM
hareketsiz pek duramam derste otururken bacağımı falan sallarım elimde kalem çeviririm falan,derslerde içimden şarkı sölerim her zmn (hatta o kadar ki bazen kendimi kaptırıp yanımdakinin sölediğini bile duymuyorum),ayda bir dolabımdaki ve duvardaki posterleri yeniler düzeltirim,karanlıkta asla uyuyamam elektrikler kesildiğinde ister istemez uyuyo bile olsam kalkar mutlaka bi ışık yakar öle uyurum,yolda giderken yerdeki çizgileri sayarım ve o çizgilere basmayaya çalışırım ;Dhee bide çok meraklıyımdır bi şeyi merak ettiysem onu eninde sonunda öğrenirim vs. vs. daha bi sürü var ama şimdilik bunlar geldi aklıma :D

as good as it gets diye bir film var  niyeyse o adamı aklıma getirdin özellikle de şu çizgi meselesi:D  ;D
dikat et de bari sonun onunki gibi olmasın ;)

S@N£M_LP

sonu nolmuştuki çok mu kötü :-\
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU

The sun goes down
I feel the light betray me

lpbn

ellerimi durmadan yıkadığım bir takıntım var böyle kruduğunda sinir oluorum o yüzden hep yıkarım hele bide o kuru elim bir kağıda deydi mi sinir oluyorum bi ses çıkıo çok gıcık.haa bi de mesela otobüsteyken oturduğumda inmek için kalktığımda sağıma soluma önüme arkama bakarım bir şey uçtu ve ya düştü mü diye bu takıntı da bu sene başladı. ayrıca tahtada tebeşirin ses çıkarmasını(dik tutulduğundaki ses)çekemiyorum içim gidiyo.günde bir tane mutlaka çikolata yemem lazım.
snowflake in my hand

prensesss

aynen ya sınıfta olduo böle benmde  içim gidiyo böle kızıom bide yapmayın die baarıom  herkes abarttımı düşünüo ama yazarken bile çok huylanıorum .. ıyy...
bide böle sıralar yere sürtülüo ya böle onda da öle oluo.
sonra parmak kıtlatmayı alşkanlık haline getirdim..
bu kadar hatırlıorumm  ;D
. . . EvAnEsCeNcE . . .

lpbn

bnm bi de siyaha karşı bi takıntım var başka bi renk(kırmızı hariç)zor giyiyorum ancak çok beğenirsem ve hoşuma giderse işte
snowflake in my hand

€roS

önceden de vardı bu takıntım ama bu aralar üst seviyelere çıktı. netten indirdiğim müzikler bit rate'leri 192 aşağısı olunca dinleyemiyorum =) ama doğru bence ses kaliteli olmalı ki müzik kulağa hoş gelsin.
en çok hoşuma giden oynayan bit rate'ler ve 320 bit rate'ler süper ses kaliteleri oluyo.bi örnek verim korn - coming undone 192 bit ses kalitesinde vardı arkadaşım 320 bit rate'lisini indirmiş aldım işte kulaklıkla dinlemeye doyamıyorum =)

ousan

Quote from: Requiem on Şubat 11, 2007, 02:59:30 AM
Çok değer verdiğim bir kitabın herhangi bir yeri yırtılsın veya kıvrılsın gidip yenisini alırım.. Aynı şey değer verdiğim müzik ve film cd leri için de geçerli.. (Örneğin; Live in Texas dvd sinin kabı çatladı diye gidip yenisini almıştım)

Anlam veremediğim bir şekilde "Tabaktaki yemeği bitirmek zorundayım" mantığıyla yemek yerim.. şişip patlamak üzereyken "yahu ben kendimi neden zorluyorum yemicem lan doydum" fikrinin kafama dank etmesine rağmen bunu hep yapıyorum..

Yolda müzik dinlerken müziğin temposuna göre yürürüm..

bu olaylar bende de var.. mesela bende birisinden bi kitabı alıp okursam o kitabın bende  de olmasını isterim ve gider alırım... :D sonra kitaplarımı çok düzgün okurum hep kırıştırmamaya çalışırım.. son zamanlarda o olay azaldı tekrardan dikkat etmem gerek :D

birde bişey daha var.... müzik dinlerken bazen kendimi kaybedip gözlerimi müziğin ritmine göre açıp kapatıyorum veya açısını değiştiriyorum.. sanki klip çekiyomuşum gibi geliyor :D

gokhan

bende hep kendımle yarısırım =) ya bır arabanın arkamdan geldıgını gorunce kendım ıcın sectıgım bı warıs noktası oluyo o noktayı bu arabadan once ulasmalıyım dıyorum...cok tuhafız =) otobuste en onlerde oturmaktan nefret ederım :/ muzıkle yurumek ap ayrı bı olay =)