Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Çankaya rüzgarları

Başlatan ewrimcan, Mart 18, 2007, 12:07:33 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

her telden çalınıyor. sonumuz hayrolsun.

bu arada Erdoğan adaylığını koymasın die 8 nisanda yürüyüş düzenlenio.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ''Biz 8 Nisan Pazar günü Ankara Sıhhiye'deyiz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Eğer Baykal onun (Başbakanın) oraya çıkmasını engellemek istiyorsa o da gelsin onu da bekliyoruz ''dedi.

Sezer, Atatürk Spor Salonunda partisinin 7. il kongresinde yaptığı konuşmada, Türkiye için aydınlık günlerin yakın olduğunu belirtti. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştiren Sezer, şöyle konuştu:

''Başbakan'ı Baykal başbakan yaptı. Aydın'dan Efeler diyarından bir çağrıda bulunuyorum. (Birileri Çankaya'ya çıkmasına engel olsun) diyen muhalefet liderine de çağrıda bulunuyorum. Biz 8 Nisan pazar günü Ankara'da Sıhhiye'deyiz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Eğer Baykal onun (Başbakanın) oraya çıkmasını engellemek istiyorsa o da gelsin onu da bekliyoruz. Ben bunu söylerken CHP kapılarını kapatıp gelsin demiyorum. El ele, kol kola yürüyelim Sıhhiye'de. Bakalım o Başbakan oraya çıkmaya cesaret ediyor mu. 'Asker şunu yapsın, TÜSİAD bunu yapsın' demek bir demokrata yakışmaz, bir solcuya hiç yakışmaz.''

Baykal'ın elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Sezer, ''Biz onlara 'partiyi kapatın gelin' demiyoruz. Onların da bize 'kapatıp gelsinler' demesini şiddetle reddediyoruz. DSP'yi kapatmaya kimsenin gücü yetmez'' dedi. CHP'ye uzattığı elin sürekli boşta kaldığını ancak diyalog çağrısını yinelediğini ifade eden Sezer, sürekli kan kaybeden iktidarın muhalefet yüzünden ayakta kaldığını öne sürdü.

işine geleni basan basına basalım

gokhan

ewrım yapma gozunu sewıyım Erdogan koske cıkmayacak adam sag gosterıo sol wurucak bakma bu konuda amerıkan oyunları dönüyo...

immortal

ülkeyi kaosa sürüklemeyi nasılda iyi biliyorlar.erdoğan ın ne yapçağını  harbiden bilemiyorum ama her şekilde de ülkeyi mahvetmeyi beceriyo.bunu engellemek için bi şeyler yapanlara da destek olmak gerek.bakalım baykal napıcak...tırsmasam bende giderdim ama nolur nolmaz korkarım ya.ben düşünsel olarak desteklemeye ve insanları bilinçlenirmeye devam ediym.

evrim saol bu konularda yaptığın paylaşımlar için tşkler...çünkü aklı havada ve yaşadığı dünyadan haberi olmayan o kadar genç avr ki malesef :(
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

sHiNoDa

hah evrim çok gusel bi konuya değnmissn..bizde orda olcaz..  kimse tırsmasın tırsa tırsa bu hale geldik zaten.cumhuriyete inanan herkesi bekliyoruz ankara sıhhiye meydanına..

black_ece

şu an tek resmi cumhurbaşkanı adayımız metin uca bu arada !!

özgür69

Quote from: black_ece on Mart 25, 2007, 09:31:52 PM
evet en son çıktığı makina programında da yine açtı ağzını yumdu gözünü adam kitleye nasıl olaşacağını çok iyi biliyo, makinadan çıkınca bide beyaz ın programına gider tmm işte alsana propaganda, hemde en kral kitle olan öğrencilere :D
.                                      

ewrimcan

metin uca seçilecek olursa çok ii olur ancak bi sorun var. chp ve anap anlaşır, seçimlere katılmama kararı alırsa (hani tek aday çıksın, uzlaşıyla seçilsin sözleri var ya) akp nin 10 koltuk eksiği olduğu için seçimler yapılamaz, mecburen chp ve anapın istediği adayı seçerler. ama "bi umut belki seçilir" die zank diye girerlerse seçime o zaman akpnin dediine boyun eğmek zorunda kalırlar. ah canına yandığımın evrimi sen piskopat da olurdun amma adam olmayı deniyosn!

delilah

ben de daha dün gördüm metin ucanın aday olduğunu önce inanmadım.. ama o adamı cumhurbaşkanı seçmeyecek kadar büyük bir kitle var bu ülkede.. ve o aynı kitle tayyip erdoğanı başa getirebilir... keşke müdahale edebilsem keşke birşeyler yapabilsem.. bu zamanlarda o kadar çok istiyorum ki bunu
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

Quote from: özgür69 on Mart 25, 2007, 11:27:57 PM
Quote from: black_ece on Mart 25, 2007, 09:31:52 PM
evet en son çıktığı makina programında da yine açtı ağzını yumdu gözünü adam kitleye nasıl olaşacağını çok iyi biliyo, makinadan çıkınca bide beyaz ın programına gider tmm işte alsana propaganda, hemde en kral kitle olan öğrencilere :D
ozgurcum kıtle onemlı dııl sonucta mılletweklılı secıyo cumhurbaskanını ;)
he bıde sıze sunu duyuruyım 2004 senesınde darbe planlanmıs  :o

ewrimcan

darbe söylentilerini duymuştum ama inanmadım. olsaydı bu ...lar inerdi bari, daha demokratik, laik halk cumhuriyeti olurduk.

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mart 31, 2007, 03:09:31 PM
darbe söylentilerini duymuştum ama inanmadım. olsaydı bu ...lar inerdi bari, daha demokratik, laik halk cumhuriyeti olurduk.
emın mısın ewrım ???

hermione

gidişat çok kötü...bunlardan biri çıkacak gibi çankayaya, kafaya koymuşlar bikere..
halkın ne istediğini dikkate almıyolar bile

gokhan

he senın ıcın bı acıklama yapıyım barı de bıraz aydınlanın : erdoganın planı
1.kendı adını koyarak tepkıyı olcmek..
2.olmadı yanında kı adamlardan bırını koymak...
3.olmadı mı yıne adam basta baykalı bıle sasırtıcak bı aday olarak gostererek kendı sowunu yapıcak we secımleren yıne uzak ara bırıncı cıkacak...
NOT: suan kı tepkıye gore erdoganın adaylıgı ımkansız kı oyle olacagından emınım olma ıhtımalı %15 ama kı bu ıhtımalle aday olmaya calısrsa we olursa o zmn karmasa atta darbe olursa sasırmayın...

hermione

eğer 3. ihtimal olursa ki en çok olması gereken budur, kendi şovunu yapabilir ama bu seferde kendi kitlesini kaybeder. benim gibi karşıt görüşte olanların da şov yaptı die ona oy vereceğini sanmıyorum. yani onu kimse kurtaramaz. oyüzden kapağı çankayaya atim, kurtuluyim die düşünebilir bence >:( >:(onun da sonu dediğin gibi berbat olur

immortal

darbe öyle kolay ve sonuçları atlatılabilir bişi değildir.biz oy verelim başa getirelim yok beğenmedik asker bi el atsın şu işe mantığı pek hoş değil.bu yüzden yapılması gereken anap-chp nin birleşip akp nin 10 kişilk koltuk eksiğinden yararlanılmasıdır.chp ye burda büyük iş düşüyo.15 nisanda gençler ATA nın huzurunda olucak-16 nisan ve sonrası şu an kısmen karanlık.ama şu bir gerçekki bu ülke asla laikliğinden tamamen sıyrılmış bir hale getirilemicek.rte ve yandaşları asıl amaçlarına ulaşamıycaklar çünkü bu Vatana ve Cumhuriyet'e gerçekten sahip çıkanlar sıranın onlara gelmesini bekliyorlar...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE