Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

NEVERlandLP

bence zaten sarktı  ;D ;D şaka bi yana büyük bi şok oldu bu :o ama yinede güzel kitap ya ne olursa olsun 8)

Lord_sPider

bir seyi tadinda birakmak lazim bence bu kadar uzamasi kotu oldu

NEVERlandLP

Quote from: Lord_sPider on Ekim 26, 2007, 06:01:00 PM
bir seyi tadinda birakmak lazim bence bu kadar uzamasi kotu oldu
kitabınmı?ya yine iyi bu kitabnsa binlerce imza toplanmıştı seriyi bitirmesin j.k rowling diye...değlse bilemem

ebru_91

yok ya bitti artık devamı gelmez 19 yıl sonra die bitiyo kitap daha ne olsun bence tam tadında bırakıldı süper oldu 7 sene okuduğuma değmiş  :)
cursedprincess

hermione

bende dün bitirdim.kaç gündür azar azar okuyodum bitmesin die ama dün gece dayanamadım artık :P
belki hala okuyanlar vardır die çok içeriğinden bahsetmicem ama bu kitabın filmi süppper olur demekten de kendimi alamıyorm.acayip ii düello sahneleri var, harika bi görsel  şölen olcak bence :P
tabi bunun filmini görmeye ben yetişir miyim biemicem bi 6-7 sene sürer rahat...
genel olarak güzeldi kitap önceki kitabı unutmuşum sanırsam o yüzden bazı yerlerde kopukluk var gibi hissettim.onun dışında o 19 yıl sonralık kısım gereksizdi bence, heralde kimin kimle evlendini göstermek için yazılmış :-\

NEVERlandLP

Quote from: hermione on Kasım 06, 2007, 05:29:19 PM
bende dün bitirdim.kaç gündür azar azar okuyodum bitmesin die ama dün gece dayanamadım artık :P
belki hala okuyanlar vardır die çok içeriğinden bahsetmicem ama bu kitabın filmi süppper olur demekten de kendimi alamıyorm.acayip ii düello sahneleri var, harika bi görsel  şölen olcak bence :P
tabi bunun filmini görmeye ben yetişir miyim biemicem bi 6-7 sene sürer rahat...
genel olarak güzeldi kitap önceki kitabı unutmuşum sanırsam o yüzden bazı yerlerde kopukluk var gibi hissettim.onun dışında o 19 yıl sonralık kısım gereksizdi bence, heralde kimin kimle evlendini göstermek için yazılmış :-\
19 yıll sonra bölümü çok güzeldi bence...şu anlamda sonunda harrynin snape karşı duyduğu minnettarlık falan ne biliyim...ben sevdim o bölümü ama draco kimle evlendi söylemiyo ya pansy olabilr belki  ;D

black_ece

ben bitirdim iki gün bile sürmedi =))
bu arada hogwarts savaşı ve sonraki bölümlerde tutamadım artık kendimi çoğu yerinde gözlerim doldu
son düello süperdi
dumbledore un konuşması süperdi
kitabın tamamı çok güzeldi

ve inanamıyorum

.......bitti...

hermione

Quote from: NEVERlandLP on Kasım 06, 2007, 08:59:54 PM
Quote from: hermione on Kasım 06, 2007, 05:29:19 PM
19 yıll sonra bölümü çok güzeldi bence...şu anlamda sonunda harrynin snape karşı duyduğu minnettarlık falan ne biliyim...ben sevdim o bölümü ama draco kimle evlendi söylemiyo ya pansy olabilr belki  ;D

hımm ne bilim bana biraz türkfilmvari geldi  :D
benim o bölümün son cümlesi dikkatimi çekti sanki biraz açık kapı bırakılmış gibi...
yani belki devamı gelir yada ben gelsin istiorm die öle düşündüm  ;D

NEVERlandLP

Quote from: black_ece on Kasım 06, 2007, 09:00:13 PM
ben bitirdim iki gün bile sürmedi =))
bu arada hogwarts savaşı ve sonraki bölümlerde tutamadım artık kendimi çoğu yerinde gözlerim doldu
son düello süperdi
dumbledore un konuşması süperdi
kitabın tamamı çok güzeldi

ve inanamıyorum

.......bitti...
evet ya insan çok kötü hissediyo ben evde 2 gün ruh gibi gezindim bi eksiklik oluyo ya bi müddet...

ebru_91

kolaymı ya biz bunu 6-7 sene takip ettik bi sonraki kitabı bekledik okuduktan sonra benmde içimde bi boşluk oldu bitince tarihi ve saatiyle günlüğüme kaydettim anısına ... =)baya uzun bi yazı oldu
cursedprincess

§ïяĝαиα

son kitabı elime alıp okuduğumda yabancılık çekmiim die tuttum melez prensle zümrüdüankaya şöle bi göz atıverdim..göz atıvermem gene okuma sayılır ama :) ilk 2002'de sırlar odası'nı okumuştum annem yılbaşı hediyesi olarak almıştı..sonra felsefe taşı sonrada diğerleri..kitabını okurken not tutardım her cümleyi tekrar yazardım cünkü kitabın altını çizmeye kıyamazdım..kimseyede vermedim sayfasını katlarlar falan die :) her güzel şey gibi hp de bitti işte..daha 6.ve7. filmler var gerçi ben etkisinin rahat bi 5 yıl daha süreceğine inanıyorum
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Zaknafein

7 yıl önce başladım bitireyim artık dedim.
Koca fakültede elimde harry potter'la görenler güldü bana bir süre,ama aldırmadım.Çabuk bitsin diye tek gecede hepsini okuyup bir güzel sakladım kitabımı.
Değdi dersem yalan olur.
Tüm sorularınıza cevap bulacaksınız diyor,yüzlerce soru yığıldı benim aklıma son kitapta bile.
Esrar perdesinin esrarını öğrenmek istemiştim oysa ki,en sevdiğim perde olmuştu,rüyalarıma girmişti..bundan 5 yıl önce küçücük bir lise öğrencisi olarak odamın miki maus'lu perdesine esrar perdesi adını verdiğimi hatırlarım..
Neyse,Rowling kişisi kitlelere ayıp etmiş.
Bir de bir röportajında Dumbledore niye seri boyunca hiç aşık olmadı sorusuna verdiği cevap;

'Dumbledore gaydi.Grindelwald'a aşık olmuştu hayatı boyunca sadece.'

İdolümdü lan o benim!Gandalf mı döver Dumbledore mu diye tartışmalarına girerdim ben bunun!
Ak sakallı dambıldor görürdüm rüyalarımda ben!
Çıkmış gay diyor zavallı adama.Çirkef kadın!

Naptım ben ya?Kitap kahramanıydı di mi bu herif?Banane ya,biseksüel olsun bundan sonra..

Rowling'den özürlerimi diledikten sonra başlıktan defolup gidiyorum..

hermione

ya yok öyle gay mey dumbiye kimse gay diyemez. >:(

hem o soruyu soranda var bi mallık bi kitaptaki herkes birbirine aşık olursa çok saçma olurdu zaten. dumbledore da yalnız kalcak tabi. mc gonagall vardı bi zaten yaşıtı gidip ona mı aşık olsaydı >:( >:(

ron ve hermione çok şirindi bence başka aşka da gerek yoktu zaten :P

black_ece

ama mcgonagall la çok şeker olurlardıııı =))

haruka

Quote from: black_ece on Aralık 03, 2007, 10:07:57 PM
ama mcgonagall la çok şeker olurlardıııı =))

bencede...hep bekledim böle bişeyi ama olmadı..:)