Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Call of duty 4 ve Medal of honor Airborne

Başlatan ShapeshifteR, Mayıs 04, 2007, 05:48:01 PM

Previous topic - Next topic

DarKSpideR

Quote from: LpNumB on Eylül 23, 2007, 03:02:29 PM
Quote from: DarKSpideR on Mayıs 24, 2007, 12:28:42 PM
Quote from: LpNumB on Mayıs 23, 2007, 05:01:14 PM
cod 4 ü pc de oynadm 2 günde bitti oyun tek başına ilerlemeli hiç sarmadı

Pardon ama oyun çıkmadan nasıl bitirebiliyorsun ? :/

Nası çıkmadı  :-X basbaya çıktı abi we tek başına ilerlemeli 1 oyundu naziye karşı suikast düzenletiyolar..

Call Of Duty 4 daha henüz çıkmadı, Kasım'ım başında çıkıcak ve oyun 2. Dünya Savaşını değil günümüz savaşını konu alıcak( Tabi ki epic bir savaş yani, var olmayan.) MOH:A 'ı henüz oynıyamadım çıldırma safhasındayım :/

Edit : Assassin's Creed PC çıkış tarihi 2008 başına ertelendi  :(
GanTz... 4Ever...

LpNumB

Quote from: DarKSpideR on Ekim 01, 2007, 12:56:50 PM
Quote from: LpNumB on Eylül 23, 2007, 03:02:29 PM
Quote from: DarKSpideR on Mayıs 24, 2007, 12:28:42 PM
Quote from: LpNumB on Mayıs 23, 2007, 05:01:14 PM
cod 4 ü pc de oynadm 2 günde bitti oyun tek başına ilerlemeli hiç sarmadı

O zaman ben kazıklandm  ;D peki ...
Pardon ama oyun çıkmadan nasıl bitirebiliyorsun ? :/

Nası çıkmadı  :-X basbaya çıktı abi we tek başına ilerlemeli 1 oyundu naziye karşı suikast düzenletiyolar..

Call Of Duty 4 daha henüz çıkmadı, Kasım'ım başında çıkıcak ve oyun 2. Dünya Savaşını değil günümüz savaşını konu alıcak( Tabi ki epic bir savaş yani, var olmayan.) MOH:A 'ı henüz oynıyamadım çıldırma safhasındayım :/

Edit : Assassin's Creed PC çıkış tarihi 2008 başına ertelendi  :(

Darkshines

'adamlar yapmış' denilebilecek başka bir şey bulamadım hani. bugüne kadar gelmiş fpslerin en iyisidir gözümde. (oynamadıklarımı saymıyorum elbette)
oynadığımız karakterin ölme sahnesini canlandırmamızdan, 15 sene önceki bir sniper görevine yollanışımıza.. her bölümde ağzımdan farklı farklı küfürler çıkmıştır oyun için. güzel sözler yetmiyo da küfürlerle övüyoruz artık (:

'ölme sahnesi' dedim. bir yadırgama olmasın oyun film gibi arkadaşım.

*bahsi geçen oyun cod4'dür heyecandan belirtmemişim.

lp_mike_chester

gercekten süper bir oyun pc oyunlarında en fazla oynadığım oyun diyebilirim...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ShapeshifteR

Quote from: Darkshines on Aralık 19, 2007, 11:06:16 PM
'adamlar yapmış' denilebilecek başka bir şey bulamadım hani. bugüne kadar gelmiş fpslerin en iyisidir gözümde. (oynamadıklarımı saymıyorum elbette)
oynadığımız karakterin ölme sahnesini canlandırmamızdan, 15 sene önceki bir sniper görevine yollanışımıza.. her bölümde ağzımdan farklı farklı küfürler çıkmıştır oyun için. güzel sözler yetmiyo da küfürlerle övüyoruz artık (:

'ölme sahnesi' dedim. bir yadırgama olmasın oyun film gibi arkadaşım.

*bahsi geçen oyun cod4'dür heyecandan belirtmemişim.

küfür moduna bnde girdim...
en cok etkilendiğim görev sniper görevidir.. sızıyosun hedefteki herifin kolunu havaya koparıosun, sonra da yaralanan takım arkdaşını omuzlayıp kaçırıosun...
harbi adamlar yapmışlar...
sadece biraz kısa geldi oyun bana..
belkide sonsuza dek bitmesini istemediğim içindir :P
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Requiem

Modern Warfare'a ben de diyecek söz bulamıyorum.. Mükemmel.. Hard'da bitirdiğim oyunun sniper bölümünün sonunda dönmedolabın dibinde destek gelmesini beklerken orduya karşı 2 snipercı olarak takıldığınız bölüm özellikle benim hayatımı yedi bitirdi ama sonunda geçtim =) Kim bilir veteran da nasıldır..

Airbourne'u denedim.. oyun hiç fena değil.. ancak makinelilerle ateş ettiğiniz zaman crosshairin tüm ekranı kaplaması.. düşmana şarjörler yağdırdığınız halde adamın bıdır bıdır hala dolaştığını görmeniz biraz sinir bozuyo.. sarmadı kısacası pek beni..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!