Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Tokio Hotel

Başlatan lp_mike_chester, Temmuz 05, 2007, 09:15:25 PM

Previous topic - Next topic

shimy

çalıştığım yerde her gelen 3 kişiden 2 si bunların t-shirtünü soruyodu ya :S pes diyorum karşı olsam da kendilerine ticari amaçlar güderek getirttim ama ahahah :D ayrıca kim kimdir bu t-shirt almaya gelenler sayesinde öğrendim :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

S@N£M_LP

bi ara acayip fanıydım mine sayesinde başladım onun sayesinde anti tokio oldum yanii ama o gerçekten o kadar ii diiller bnce ama herkesin kendi fikri
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU

The sun goes down
I feel the light betray me

ousan

Quote from: Ash-iie on Şubat 21, 2008, 02:42:39 PM
Quote from: NEVERlandLP on Şubat 07, 2008, 11:00:36 PM
Quote from: ebru_91 on Şubat 06, 2008, 10:21:01 PM
ergenliğe ulaşmadan dağılmaları dileğiyle  :P
evet katılıyorum spr ;D
+1000

+1000 ne ya... bu ne manasız bir mesaj.. ne kadar saçma... yuh yani... forum kurallarını okumuyomusnuz... acilen toparlamam lazım burayı.. almış başını gidiyo.. zararlı otlar bürümüş.. yok etme zamanı geldi...

sheyda

yha iş yok onlarda ama bunlarım fanı olan bir arkim vardı şimdi oda geldi lp ye 1 hafta olmuş ilerde onların yerini alırmı diye sordum bilmiyorum dedi ama sanmam dedi bırak yha ne var şunlarda ses yok bişey yok iğrençç
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

lpbn

valla ilk önce bn bu bill i bayan sanıyodum tbi sra bi baktım adından çaktım ama hala şüpheliyim çünkü saç baş tırnak herşey bayan gbi toy bunlar daha ne diim ses yok ama baya fanları var  ;)
snowflake in my hand

MT

Sevdiğim küçük bir arkadaşımın isteği üzerine Bir kere dinledim. Dinlerken suratım kaşınmaya başladı. sonra aynaya bi baktım sivilcelerim azmış. stres kaynaklı heralde. Çocuğu kırmayacam diye katlandım buna evet yaptım bunu.
|v|

_lp@chester_

iğrenç ötesi bi grup :D cinsiyet özüzrlüler zaten hepsi kıza benziyoo :-X

MT

Abicim bu şekil gruplar kendini hemen belli ediyo. Yani firmaların küçük çocuklar hayran kalsın bizde verelim gazı alalım parayı tadında bir grup yani. Ya bide rock sevip içinde gitar solosu davul solosu olmayan bi grubu nie dinlersiniz. heç mi kulak yok bilader?''''' bana bunları dedirtiyo bir grup netice olarak  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
|v|

kaderLp

bktm bu th cilerdn ya mtv de sen sec te sıpayı delirtckler bign paso th yap th yap diolr gına geldi he bide minirock vr taby  :-X

Requiem

tüm müzik dergilerinde her ay kaktüs kafayı görmekten bayılıcam artık reyonun üzerine
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

primula

Quote from: Requiem on Mart 17, 2008, 04:42:30 PM
tüm müzik dergilerinde her ay kaktüs kafayı görmekten bayılıcam artık reyonun üzerine

offf harbiden yaaa dream dergisinde her ay  posterlerini veriolar 10 poster hemde  :-X :-X :-X 

υηƒσяgινєη.

lpbn

harbi yaa sora biz napcaz onları hiçç bilmiorum snir oldum arkilere fln veriorum zaten artık >:( mtv  de de her sms de th ne zaman yapcaksın ne zmn yapcaksın snir oluyorum yaaa  >:(
snowflake in my hand

lp_mike_chester

demekki iyiler ki veriyolar =) ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

mi_numetal_sa

Quote from: lp_mike_chester on Mart 19, 2008, 12:16:27 PM
demekki iyiler ki veriyolar =) ;)
bence berbatlar ve çok özentiler UNUTULDUK :P :-\
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

ezqi

;D bencede iğrençler :S  :-X