Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Yeni Video Bleed It Out Yayınlandı.!!!

Başlatan [lp]_endLeSs, Temmuz 31, 2007, 09:11:59 PM

Previous topic - Next topic

raines

Artık lp den elini ayağını çekmiş biri olsam da meraktan klibi izledim.
Aslında izlemeden önce sizin yazdıklarınızı okudum öyle izledim ve saolsun yazanlar bende bir önyargı oluşturdu ama izlediğimde abartılcak bir şey olmadığını gördüm. Chester'ın söylerken davul ritmine göre sallanarak söylenmesi size tuaf bir şekilde batmış bunu anlamadım her zaman aynı hareketleri yapmak zorunda mı herif :) gayet hoş uymuş bence ritme. Klibe gelincede pek anlam veremedim ama vardır bi bildikleri

Albrayn

funky fresh bi klip :D

ousan

klipdeki etknik süper.. adamlar geri çekim grup normal.. nasıl yapıklarını çok merak ediyorum :D

raines

teknoloji çok ilerledi anam gaztelerde neler okuoruz kader kısmet ya :p

wala sen merak etmıssındır de bana cok batmadı ana nasıl yapıolar acaba orenmelıyım demedım :s

Darkshines

Quote from: raines on Ağustos 04, 2007, 03:39:13 PM
Chester'ın söylerken davul ritmine göre sallanarak söylenmesi size tuaf bir şekilde batmış bunu anlamadım her zaman aynı hareketleri yapmak zorunda mı herif :) gayet hoş uymuş bence ritme.
İzledikten sonra okudum da milletin adamın sallanmasına takmış olması hatta sallanıyo diye klibi beğenmemiş olmaları da garip bi husus güzel açıklamışsın hocam.( Popçu gibi sallanıyo yorumuna acayip güldüm bravo )

Requiem

Valla kusura bakmayın ama Chester'ın yeni tarzından ben de hoşlanan gruptan değilim.. Mikrofonu tutup kıçı dışarı çıkararak parça sölemesi,hafiften makyaj yapması benim aklımdaki eski Linkin Park'daki Chester imajını tamamen sildi.. Ben eski hal ve hareketlerinden daha memnundum..

Bu klipten çok genel bi yorumdu onu söyliyim =)

Klipteki hareketler olsun tarzları olsun yeni çizgilerinde ilerlediklerini gösteriyo.. Ben yeni çizgiyi sevmedim ama =)

Ousan'ın dediği gibi o teknik çok hoş durmuş.. Kamera arkasını bi izlemek gerek =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lp_fm_mania

Yav bi de chaz in kıyafet ne öle kro gibin bi kıl eksik :P

hermione

kilibi daha önce izlemiştim ama bu kadar yorumdan sonra bi daha izledim. açıkçası benim gözüme çok batmadı chazin hareketleri, tempo tutmuş güzel yani, bi gariplik yok bence. makyaj yaptını da farketmedim. bu arada bleed it out da çok güzel bi parçaymış. ben bi kaç aydır başka bir şarkıyı bleed it out die dinliomuşum. :P hatta bunun nesine klip çekiolar die de düşünmüştüm. :)

raines

uhuhuhauhaua aynısını bende başka bir parçada yaşamıştım given up die cok abartıyolardı merak ettım ındırdım alala ne bu be dıe kapamıstım anladım kı o başka bi şarkıymış fake miş yani ahahaha

hermione

;D ;Dben zati anlamıştım bi tuhaflık oldunu, ses ne mikeın ne chazın, mıymıdı mıymıdı tuhaf bişi...bi kaç kere daha indirdim yine aynısı geldi...sonra işte şarkı slow heralde die pek üstünde durmadıydım.klipte izleyince jeton düştü.  :D ;D

ebru_91

bende ilk indirdiimde slow bişi çıkmıştı :S orjinalini arkadaşımdan aldım
cursedprincess

€roS

ben çok beğendim ya süper aynı prince of persia oyunundaki gibi olmuş herşey geriye sarıyo süper :D chester kendini striptiz kulübündeki bayanlar gibi sanmış galiba ;D
mikrofona sarılıp ileri geri sallanması ahaha süper :kop kop ;D

ıllp

kesinlikle beeğnmedim çk kötü

[lp]_endLeSs

şu adamların geri çekim, grubun normal olması çok değişik olmuş..güzel yani

Bu arada yeni klibi sevmeyenler varsa LPProjekt'den JNudda ve LPA'dan shadow_spirit12, resmi klipdeki görüntülerle Live Earth, Download Festival, Webster Hall ve Saturday Night Live'daki yüksek kaliteli canlı performansları karıştırarak bir video hazırlamışlar..güzel olmuş..

[youtube=425,350]UE6hyrdtRiM[/youtube]

Download
AVI
DivX 41.26 MB

MorpHero

bu albümde lp beni hep hayal kırıklığına uğraıtorur ya :'(