Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Metallica

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:22:10 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Ya geyik serpiştirmek istemiyorum ama dayanamıycam james'in saç beyazlama sebebi taso oynarken hep ütülmesi.. Adam koleksiyon yapıyo ama cipsten iyi çıkaramıyo hep aynıları çıkıyo o yüzden bu yola başvurduydu garibim ütüldükçe ütüldü elindekileri de yitirdi. En sonunda stresten saç baş bu hale geldi yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

delilah

Quote from: black_ece on Ağustos 11, 2007, 04:00:55 PM
seek&destroy a bayılıyorum bu aralar ya

benim uğurlu şarkımmm seek and destroy :D çok severim ben de telefonu değişince görgüsüz gibi ilk iş olarak melodimi bu olarak ayarladımm ama mutluyum arkadaşım :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

neverforgivenangel

bizim telefon o kadar gelişiş değilki bizde yapalım:D ama olsaydı da metallica yapmazdım.   manowar da pleasure slave in dolmuşta yada otobüste çaldığını düşünsenize:D yok metalicanın şarkılarında öyle bir giriş abi:D

InnOCenT_SiNNeR

Metallica iyi grup bnde yeri apayrı en cok Fuel sarkısını seviorum Muthis bi sarkı bnce acayip costuryo insanı

BeYourself

MetallicA en iyisi ya 15 tane parça vardır ayırt edemediğim
ama
"to live is to die
fade to black
one"
bu üçü artık parça olmaktan çıktı benim içn süpperler ya hele akustik girişleri yokmu ;)

neverforgivenangel

ya metallicanın resmi sitesinde harika tşörtler var sürekli yeni bişiler indirime çıkıyo fiyatları çok uygun ama 14 dolar kargo parası var...toplucana alınsa harika olur ama....

geçerken_ugradım

hiç bi fikrim yok dinlemem ama her an dinleyebilirim ^^

MT

Quote from: Littleches on Eylül 12, 2006, 11:12:37 PM
sevilmezmi bee trash'i koyduLar ortaya sonrada içine sıçtıLar ama olsun , babaLar gibi metaLLica dinlerdim 2 sene öncesine kadar hala daha dinLerim ama sarmıyo artık klasikLerinden devam ediorum (bkz: one , nothing else matters , fuel , enter sandman gibi )
aynen katılıyorum fazla söze gerek yok parcalarına eklentı unforgiven devamı traş  yada trash :D
|v|

Mr. MeTaLkiSS

MTnin yorumuna bakınca kendime acıdım ne kadar çöp şeyler dinliyorum ben o zaman ya zavallı ben..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

MT

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 18, 2007, 12:23:16 PM
MTnin yorumuna bakınca kendime acıdım ne kadar çöp şeyler dinliyorum ben o zaman ya zavallı ben..
Arkadaşım sen milletin yorumuna cvp yetiştireceğine kendi yorumunla ilgilensene !
|v|

thanoth

Quote from: MT on Ekim 19, 2007, 04:31:27 PM
Arkadaşım sen milletin yorumuna cvp yetiştireceğine kendi yorumunla ilgilensene !

Değ mi?? Gören de sanıcak (dışardan) interaktif bi forum burası...niye okuyon zati elalemin yazdığını ki sen??? Hadi okudun...bi de cevap yazıyon???Hem de ilgilenilmemiş yorum formatında!!! (ya da yarım yamalak ilgilenilmiş.)

Yok artık,bi bu eksikti...

MT

Quote from: thanoth on Ekim 19, 2007, 09:48:07 PM

Değ mi?? Gören de sanıcak (dışardan) interaktif bi forum burası...niye okuyon zati elalemin yazdığını ki sen??? Hadi okudun...bi de cevap yazıyon???Hem de ilgilenilmemiş yorum formatında!!! (ya da yarım yamalak ilgilenilmiş.)

ben kendi yorumunuzla ilgilenin diyorum adam kalkıyo tekrar benım yazdıgıma yorum yazıyo şimdi ben ona çelik çocuk sitesimi lan bura diyecem bu sefer 5 kişi birden cvp yazacak. Kardeşim onbinlerce üyeniz olsa herkes kendı yorumunu yazar cekılır bı tarafa topu topu 3000 uyemız var onlarında yarısının alakası yok siteyle. tutup bi adamın yorumuna 3, 4 tane cevap gelse bırak aktif siteyi hiperaktif site olur. ßildiğini sevdiğini, sevmediğini yaz sanane elalemin ne yazdıgından. harbiden kaliteli bir site olacak potansiyel var ama gel gör çelik cocuk...
|v|

SaTaN_PiST

VELHASIL-I KELAM Metallica nın eski tadı yok :) öhüm :)
imza atmam simdi biri kopyalar falan gider şirket mirket

thanoth

Quote from: MT on Ekim 20, 2007, 09:49:37 AM
Quote from: thanoth on Ekim 19, 2007, 09:48:07 PM

ben kendi yorumunuzla ilgilenin diyorum adam kalkıyo tekrar benım yazdıgıma yorum yazıyo şimdi ben ona çelik çocuk sitesimi lan bura diyecem bu sefer 5 kişi birden cvp yazacak. Kardeşim onbinlerce üyeniz olsa herkes kendı yorumunu yazar cekılır bı tarafa topu topu 3000 uyemız var onlarında yarısının alakası yok siteyle. tutup bi adamın yorumuna 3, 4 tane cevap gelse bırak aktif siteyi hiperaktif site olur. ßildiğini sevdiğini, sevmediğini yaz sanane elalemin ne yazdıgından. harbiden kaliteli bir site olacak potansiyel var ama gel gör çelik cocuk...

"Forum" konseptini anlamadaki yetersizliğinin yanında cevaplarında seviye eksikliği de eksiksiz.
Site kaliteliyse kalitelidir evlat.Değilse de değildir.
Potansiyeli varsa gözünde;diz çökersin adminlerinin önünde,bir teklif sunarsın,olur da sana satma kararı alırlarsa siteyi uygun hale getirirsin.

O zamana kadar iyi geceler.

(-Bah yav??! Hala cevap yazıyor?? Hem de alıntı kullanıyor...Alıntı neymiş kardeşim herkes kendi yorumunu yazsın gitsin...kaldırın...çomak çocuk..hep...siz!)

MT

evet. sıradaki sazanın dikkatine lütfen bir adminde ilgilensin şu boş sayfa ile. bu tarz brifingleri özel mesaj kısmından yollarsanız benim yaptıgım gibi forum kurallarına aykırı hareket yapmış olmazsınız. yaparsanız benim gibi bi piskopat çıkar özelden yazın der. çıkmazsa büyük adamlığını herkeze gösterecek bir bilmiş sana site başlığından brifing verir. sanırsam ego meselesi. daha çok sarıyoda olabilir. kim bilir tutupta site konseptıne aykırısın demiş, ardından da evlat demiş. Hmmmmm....
|v|