Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

bu arada bnm ilk msjımdı bu ne kadar güsel 8) :)

süperlp

ben nick heidfeld ve robert kubica ya güveniyorum.
en büyük bmw sauber(gerçi geçen sene renault u destekliyodum ama kovalainen ve fisichella dan bisi çıkmaz bu sene)

lp_ken_an

bencede reno bu sene bişey yapamaz ::)tek ve tek sampıon kimi dıorum ama alonso da büyük rakip

D-Wade

Alonso 1. liği aldı ama çaylak pilot hamilton da iyi gibi tabi istikrarlıysa..

lp_ken_an

walla ya adam da iş varmiş

muzzy

bi  3-4 tur daha olsa kimi rahatlıkla geçecekti hamilton ı..sert lastik taktıktan sonra çok yawaşladı kimi her saniye farkı azalttı ama olmadı...2.olsa genel klasmanda 1.liği koruyacaktı..neyse önümüzde daha çok yarış var..

ölü gelin

Quote from: gokhan on Nisan 04, 2007, 10:34:12 PM
nıye mıllet alonsoyu sewmıo anlamadım :)
allahın eşşek pastırmasının neresini seveyim ya görgüsüz dallama sinir oluyorum hele malezya yarışından sonra artık ölmesi için tanrıya dua ediyorum :D ama onun o kürsüde günleri sayılı
bu arada burdan kimi raikkonene de sesleniyorum allah belanı versin senin sarı pipi altında eşşek kadar ferrari var ama bi çaylak hamiltonu geçemedin senin için heba ettiğim uykuma mı yanayım yoksa rezil olduum alonsoculardan yiyeceğim hakaretlere mi :D

muzzy

Quote from: ölü gelin on Nisan 09, 2007, 05:51:39 PM
Quote from: gokhan on Nisan 04, 2007, 10:34:12 PM
nıye mıllet alonsoyu sewmıo anlamadım :)
allahın eşşek pastırmasının neresini seveyim ya görgüsüz dallama sinir oluyorum hele malezya yarışından sonra artık ölmesi için tanrıya dua ediyorum :D ama onun o kürsüde günleri sayılı
bu arada burdan kimi raikkonene de sesleniyorum allah belanı versin senin sarı pipi altında eşşek kadar ferrari var ama bi çaylak hamiltonu geçemedin senin için heba ettiğim uykuma mı yanayım yoksa rezil olduum alonsoculardan yiyeceğim hakaretlere mi :D

bu nasıl bi isyandır böyle.. :D..napsın yaw 3-4 tur daha olsa geçecekti..20 saniyeden mi ne 2 saniyeye düşürdü farkı..ama olmadı napalım..

immortal

ah ah herşey start anıyla başladı.massa savunma yapayım derken alonso onu geçti o sırada hamiltonda koridordan yararlanıp atak yaptı.kimi r. de dışarda kalınca virajı içerde alanlar öne geçti.massa eğer hırsına kapılıp o kadar zorlamasaydı zaten bi süre sonra hamiltonu geçerdi.çünkü geçmek üzereydi elbette hamiltonun bir zayıf anını yakalıycaktı.kimi raikkonen e gelince:raikkonen pistlerin en hızlısıdır,motoru çok zorlar o yüzden de pek motor dayanmaz kendisine.dünki yarıştada hernekadar problem yok densede temkinli davranmayı tercih ettiler.kimi çok ii yarıştı ama ilk bölümlerde yakıtında vermiş olduğu ağırlıkla aracı çok zorlamadı.ama yarışın ilk 10 turu gerçekten harikaydı. massa hamiltonu geçmeye çalışırken kimi de massa yı geçmeye çalışıodu işte o görüntü süperdi.hoş bir yarıştı ama sonuç elbette beni çok memnun etmedi.mclarenin böyle bir sonuç alması,ferrarinin en hızlı olduğu gerçeğini deiştirmiyor.ve ben bu sene umutluyum kimi r. şampiyon olucak....

üff ne uzun yazmışım be içimi döktüm ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

lp_ken_an

kimi hayranı olarak herkesın kimi hakkında ii şeyler yazdıgını görmek ne kadar güsel bişey(kimi hakkında ii şeler yazılmayı hakkeden adam ama)

beanlie

schumi siz tadı oLmasada güzel gidio favorim kimi we tabikide ferrari  :)

muzzy

asıl schumi siz güzel yaw..ne o öyle..milletin 20-30 saniye önünde bi kırmızılık gidip duruor her yarışta..iice sıkmıştı...yeter..

bu arada gizmo coşmuşun.. :D

lp_ken_an

katılıorum muzzy öle zevkide cıkmıordu yaw....gerci gecen sezon her ne kadar öle olmasada.

gokhan

Quote from: beanlie on Nisan 09, 2007, 07:21:07 PM
schumi siz tadı oLmasada güzel gidio favorim kimi we tabikide ferrari  :)
ama alonso war... ;) sewmesemde bu sezon yıne sampıyon :)

immortal

kimi raikkonenin yeni tatoosu süper olmuş.önceki güneşin üstüne yaptırmış.bence acayip cool olmuş.yeni başlangıçlarına birde tatoo eklemiş anlıycanız.

tatooyu görmek için tıklayın
http://www.racefreaks.nl/images/550/uedlndflihlndugeuad.jpg
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE