Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

immortal

Quote from: gokhan on Mayıs 02, 2007, 07:33:30 PM
jenson button nerde yaw.. :) gızem sende ıyıce f1 cı oldun yanı :)

' F1 yaz bosluk bırak gızem yaz 3438'e gonder F1 ıle ılgılı butun hebrler anında cebınde weya sıtende :D
göko ebn bunun yüzünden psikolojik sorunlar yaşamışım hala da yaşıom.bnm hayatımı geleceğimi etkileyen bişi nası f1 ci olmuşun diyon ben yaşıorum ya.

ha bu arada  duayla yarış kazanma olayı için hiiç boşuna heveslenme  linkinberk.yani tecrübe konuşuo burda.benim alonsoya ettiğim bedduaları gönderdiğim kötü enerjileri,buna karşılık kimiye gönderdiğim tüm pozitif şelere karşın böyle teknik bir organizasyona hiçbir etkim olmaması herşeyi özetler.ha ama yıldıım mı?hayır.önümüzdeki senelerde yarış hakemliğine başvurup f1 de alonsoya bir komplo kurmayı planlıorum ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

gokhan

jenson button ne oldu gızem???

immortal

yağış olduğu için piste çıkmayanlar arasındaydı kendisi.zavallım hiç yüzü gülemicek galiba onun.honda bu sene iice saldı durum pek parlak deil.button ilk birinciliğini geçen sene macaristanda yağışlı havada bir çok iddialı pilotun yarış dışı kaldığı gp de kazanmıştı:)

gokhan

Quote from: gizmo on Mayıs 02, 2007, 08:24:43 PM
yağış olduğu için piste çıkmayanlar arasındaydı kendisi.zavallım hiç yüzü gülemicek galiba onun.honda bu sene iice saldı durum pek parlak deil.button ilk birinciliğini geçen sene macaristanda yağışlı havada bir çok iddialı pilotun yarış dışı kaldığı gp de kazanmıştı:)
o cocugun gelecegı parlak umarım ıyı bı takıma gıderde bende burda onun  durumuna fazla uzulmem.. :)

muzzy

bu ayki F1 one racing i alan varmı..bugün gördüm daha hemen aldım..kocuman KIMI posteri veriyor..bi tarafında araç bi tarafında kendi resmi var...

black_ece

Quote from: gizmo on Mayıs 02, 2007, 07:47:45 PM
Quote from: gokhan on Mayıs 02, 2007, 07:33:30 PM
jenson button nerde yaw.. :) gızem sende ıyıce f1 cı oldun yanı :)

' F1 yaz bosluk bırak gızem yaz 3438'e gonder F1 ıle ılgılı butun hebrler anında cebınde weya sıtende :D
göko ebn bunun yüzünden psikolojik sorunlar yaşamışım hala da yaşıom.bnm hayatımı geleceğimi etkileyen bişi nası f1 ci olmuşun diyon ben yaşıorum ya.

ha bu arada  duayla yarış kazanma olayı için hiiç boşuna heveslenme  linkinberk.yani tecrübe konuşuo burda.benim alonsoya ettiğim bedduaları gönderdiğim kötü enerjileri,buna karşılık kimiye gönderdiğim tüm pozitif şelere karşın böyle teknik bir organizasyona hiçbir etkim olmaması herşeyi özetler.ha ama yıldıım mı?hayır.!!!!!!!!!!!!!önümüzdeki senelerde yarış hakemliğine başvurup f1 de alonsoya bir komplo kurmayı planlıorum ;D!!!!!!!!!!!!
beni de al yanına yardım ediyim

immortal

hallederiz ece ;D

nse  katalunya gp si sıralama turunun galibi ferrariden massa 2. havasını alan alonso 3.kimi 4. hamilton yine ferrari-mclaren tostu.yarın ki yarış müthiş olucak sıralamalar çok heyecanlı geçti.umarım ferrari pilotları  1. 2. liği alır va alonsoya kendi evinde kazanma mutululğunu yaşatmaz.schumide ferrariyle birlikte bu haftasonu.yarını heyecanla beklioruzz.

beanlie

massa inş. yarn birinci olur ;D alosnaoya ölüm

muzzy

süper oldu sıralamalar...son anda sürpriz oldu massa..ii oldu ama..tam üzülüyodum alonso oldu diye...Kimi ye başarılar dileyelim... :)...tekrar söliim bide...f1 racing kimi posteri veriyor...

black_ece

ya alcak vakit yoook biri bana yollasın buz adaaaaam =)

gokhan

Quote from: gizmo on Mayıs 12, 2007, 04:05:32 PM
hallederiz ece ;D

nse  katalunya gp si sıralama turunun galibi ferrariden massa 2. havasını alan alonso 3.kimi 4. hamilton yine ferrari-mclaren tostu.yarın ki yarış müthiş olucak sıralamalar çok heyecanlı geçti.umarım ferrari pilotları  1. 2. liği alır va alonsoya kendi evinde kazanma mutululğunu yaşatmaz.schumide ferrariyle birlikte bu haftasonu.yarını heyecanla beklioruzz.
alonso yıne bırıncı olucak ;)

immortal

yaaaa yeter ama off bu adama dayanıcak bir araç üretmiolar mı delircem.kimi raikkonen yine talihsiz bir şekilde 10. turda araçtan kaynaklanan sebeplerle  yarışdışı kaldı :(

lp_ken_an

şuan sıralama nasıl ya uyuz oldum..tvden bakamıorum tv de sinyalller gitti

black_ece

Quote from: gizmo on Mayıs 13, 2007, 03:24:30 PM
yaaaa yeter ama off bu adama dayanıcak bir araç üretmiolar mı delircem.kimi raikkonen yine talihsiz bir şekilde 10. turda araçtan kaynaklanan sebeplerle  yarışdışı kaldı :(
ası ya ama nası ='(
kimi de mi bi sakatlık var yahu
ferrari bile dayanamıyo ???

immortal

kimi r. in aracında elektrik arızası meydana geldi
1.massa
2.hamilton
3.alonso
4.kubica
5.coulthard
6.rosberg
7.kovalainen     8 araç yarış dışı kaldı.hamilton pilotlar klasmanında 1. sıraya yükseldi.alonsonun o kadar abartılacak bir pilot olmadığını bence hamilton yavaş yavaş ispatlıo.
ayrıca bu cnn türk iyice azıttı.o spiker neydi öyle ya sesini kapatıp izledim...