Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

hayko cepkin, (doğum 1978, istanbul) ermeni asıllı türk vatandaşı piyanist, müzisyen.

liseden sonra 2 yıl mimar sinan üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene timur selçuk çağdaş müzik merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene akademi istanbul'da piyano eğitimi gördükten sonra profesyonel müzik yaşantısına 1997 yılında klavyeci olarak başladı.

sırasıyla öztürk, ogün sanlısoy, aylin aslım, koray candemir ve demir demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. en son murathan mungan'ın söz vermiş şarkılar adlı albümünde aylin aslım'ın seslendirdiği "kimdi giden" adlı bir yeni türkü bestesi olan parçayı düzenledi. bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "sakin olmam lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.

hayko cepkin'in grubu gitarda umut töre, bas gitarda poyraz kılıç ve davulda murat cem ergül'den oluşmaktadır.

black_ece

sefdim ben bu adamı çok ii böörüyo rnc de döktürdü

purpletwilight

butun sarkıları aynı..arkada hep aynı musık var...aynı sarkıyı dınlıyomusun gıbı gelıyoo..adamın tarzı gusel ama bıras garıban butun konserlerde aynı kostumm..kolı bandı fln yasık...ama tarzı farklı ..tebrık etmek lasım..bıkac sarkısı da fena deıl.. ama ben sevmıyorum.. cok bouruyo...
make musıc not war

Mr. MeTaLkiSS

Bi de ingilizceyle türkçeyi çok çorba yapıyo yaww ama türkiye'nin ihtiyacı olan bi isim...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

blind_clown

ya dikkat ettiniz mi bilmiom ama bu adam hep reebok tan giyinio sponsoru o sanırım daha yeni sayılan biri için reebokun sponsor olması sasırtıcı deil mi sizce de(bu arada her konserde farklı giyiyo o kıyafetlerin bütü renklerini denedi sanırım pembe bile dahil olmak üzere)
ama müziğine gelirsek albümü de konseri de cok ii bi adam ama müzik zekasını asması gerekio biraz sarkı cesitliliği gerekio onun haricinde sorun yok..cok ii bi yerlere gelcegi kesin sanırım arkasında saglam kişiler var adamın..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

chazy_girl

yeni tarzı güzel olmuş RNCdeki performansıdaa güzeldi...yetenekli biri de...müzik tarzıda kendiside enterasan bi kişlik... sakin olmam lazım albümüylee sewdm güzel bi albm yeni albmün çıkmasınada az kalmış  :razz:

blind_clown

kasım da cıkıomus yeni albümü albümün teması bu sefer korku imiş..yeni tarzı da ona göre şekillendirdi..hayko cepkin der ki:"insanların karsısına sürekli aynı cıkıp alıskanlık yapmaktansa acaba bu sefer ne yapcak demelerini tercih ederim" walla tv de demişti alıntı değil aklımda kalanları yazdım :mrgreen:
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

muzzy

zaten sewiodum..rnc de daha bi sewdim hareketleriyse  baırması yeter beaa.. :D

delilah

Quote from: purpletwilightbutun sarkıları aynı..arkada hep aynı musık var...aynı sarkıyı dınlıyomusun gıbı gelıyoo..

kesinlikle katılıyorum bana da öyle geldi..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

muzzy

bana nie öle gelmior hiç.. :D..zaten sölemesine de gerek yok yaw tipi yeter..:P

Sumween

ben bu adamı rocncoke dan önce hiiiiç duymamıştım inanırsınız mı :mrgreen: :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

oha be çık dışarı
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 10, 2006, 08:15:33 PM
oha be çık dışarı
hadi lan terbiyesiz ahlaksız napiim duymamışım allah allah... :mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

Quote from: Sumween on Ekim 10, 2006, 08:19:04 PM
Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 10, 2006, 08:15:33 PM
oha be çık dışarı
hadi lan terbiyesiz ahlaksız napiim duymamışım allah allah... :mrgreen:
höyyt nası dumadın lan yuhh defol cık dısarı cıkk cık :mrgreen:

shimy

yuh nazlı :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...