Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

ousan

topiğe bok ittin diyenlerede bakın hele :P

muzzy

ne var sonuçta haykoyu savunuom  :P ;D

Darkshines

cidden şebnem evanescence'dan daha iyi dedi mi ? Ne zaman nerde ve neden böyle bi kıyaslama ihtiyacı duydu ?
hani benim ki bilmeden konuşmak olmasında kimse gelip haykoyu aynı alandan biriyle kıyaslamazken haykoya nerden bu hak doğmuş ?

Requiem

Isınamadım bi türlü
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

L!nK!nP@rK

bu adam istediinde öyle bi ses çıkartıyoki azım açık bakıorm yha ;D yoq böle bi ses yha ;D

bero

:P süpersinizzzzzz

Sumween

Ben ilk dinlediğimde açıkçası Çilekeş'te başıma gelen tekrarlanmıştı. Yani sağdan soldan duyduğum ve resimlerini gördüğüm kadarıyla daha ağır bi müzik bekliyodum ama hiç de öyle değil. Şimdi ''adam o kadar böğürüyo sen ağır değil mi diyosun?'' diyenler olucaktır cvp bile vermiycem size =)
  Ama sonra sonra, dinleye dinleye ısındım ya da alışmak diyelim buna, Hayko'nun türkümsü rock dediği olaya alıştım yani...
  Ayrıca karakter olarak da yine şaşırttı beni, geçen gün ablamda kaldığımda Yüxexes'i izledim gayet sıcak,samimi bi şahsiyet kendisi demek ki neymiş önyargıya hayırmış...
  veeee nihayetinde işte adam bende bi konuda bi ilk oldu (?) onun dışında toparlamak gerekirse ne deli fanıyım ne de alakasız kalıyorum, ''sevdim'' diye yuvarlayabilirim sanırım...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

rock_77

hayko 1 numara

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: muzzy on Ekim 05, 2007, 10:40:38 PM
senin loser ına ötürem ben Türkçe konuş la bana..sesin loser :P hıh
kaybetmeye mahkum demek zor oluyo ingilizceyi sewiyorum =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp_mike_chester

haykodan böle perfonmans kimseden beklemezdi fırtınamda nasıl sakin sölüyordu adam bir den değişti... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

SaTaN_PiST

ya ikinci albüm güzel olmuşşahsen daha sert.yüxexes'de dediydi "ilki biraz hafif kaldi tanişma albümüydü o ikinci albümün adi bu yüzden tanisşa bitti" falan diye.3 daha bi doom'a kaçar diorum ben şahsen.bi de Rock'n Coke da sahne girişleri çok güzeldi Rammstein tarzi birşeyler yapacak :D sahne yakmak gibi bi hayali var hehe :D de türkiye de öyle sahne yok dio olursa dehşet olacak :D
imza atmam simdi biri kopyalar falan gider şirket mirket

Hasan-Can

çok sağlam yaa bu adam  ;D 4 Kasım'da 17.35'de Bursa'da Hayko Cepkin konseri var Barış Manço Kültür Merkezinde Bursalılara duyrulur biletler 25 ytl (baya ucuz geldi bana çünkü sagopa 20 ytl (kazık))  ;)

mehmet-bjk

ermenilerden nefret ediyorum...

black_ece

ya işte bu zihniyet öldürüyo beni
adam ermeni asıllı Türk
sen hiç gördün mü hayko nun Türkülüğü aşağıalyan gösterilerini ya da protestolarını falan ???
cidden anlamıyorum yani

Hasan-Can

aynen mesela soadı çoğu kişi sevmez Türkiye'yi iğnelediği için ama Hayko'nun öle bişi yaptığını görmedim

burada bursadaki konser iptal  :'( :-[ >:(