Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP'ı diğer gruplardan farklı yapan nedir??

Başlatan LP.soldier, Ocak 21, 2007, 05:18:54 AM

Previous topic - Next topic

LP.soldier

ufuk öpüyorum anlından :wink:

lpstreetsoldier
lpcrew

folligue

iyi tamam ufuk abi dogrudur...Ama şu gitar işinde biraz yanılıyorsun yani arkadasım konusunda düşündüğünden bayağa bir cok müzik anlıyor o konuda bir daha düşün...

Benim bu yorumlarım tamamiyle metalin kafama işlemiş olması ve raptan nefret etmem o yüzdende yorumların kesinlikle mike'ı ezer...Ama dinlermiyim halada dinliyorum Neyimi? : From the inside'ı Numb'ı Mike'sız olanları neyse...Gereğinden fazla uzadı sanırsam...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

selinkinpark

bence cevap vermeye tenezül bile etmeyin artık...
:wink:

Littleches

Quote from: folligue on Ocak 27, 2007, 02:32:50 PM
iyi tamam ufuk abi dogrudur...Ama şu gitar işinde biraz yanılıyorsun yani arkadasım konusunda düşündüğünden bayağa bir cok müzik anlıyor o konuda bir daha düşün...

Benim bu yorumlarım tamamiyle metalin kafama işlemiş olması ve raptan nefret etmem o yüzdende yorumların kesinlikle mike'ı ezer...Ama dinlermiyim halada dinliyorum Neyimi? : From the inside'ı Numb'ı Mike'sız olanları neyse...Gereğinden fazla uzadı sanırsam...

Yok ben uzatmak için sölemedim seni kırıcak birşey de sölediysem kusura bakma ..

Arkadaşın konusuna gelince , ben söylediğimin arkasındayım bu benim doğrum , senin arkadaşın gerçekten iyi bir gitarist olabilir saygı duyarım zor bulunur iyi bir gitairst fakat çok çok iyi gitar çalıyor diye Müzisyen olamaz bu müzikten anlamak değildir bak kıyaslama da yaptım sana sokaktan geçen adamı durdururum gitarımı veririm perdelere basar nereye vuracağını söylerim ve oda sana çalar , sonuç olarak ben ona müzisyen oldun demem :) Senin arkadaşın da aynı şekilde müzikten anlıyor diyorsun.! Ama müzikten anlamak gitar çalmak değildir..

Sadece adının müzik olduğunu biliyorsunuz , dinliyorsunuz müzik dinlemiş oluyorsunuz ama içeriği .? Bu lazım bunu bilen adam her türlü profesyonel anlamda müziği yapabilir..

Bak sana şu şekilde söleyim senin arkadaşının müzisyenim demesi için gerekenler şunLar ; :)

1. Solfej bilecek , iyi bir notist olacak.!
2. Gitar çalmasının yanında , haftada 6 saat Şan pratikleri yapması gerekir.!
3. Her gece saat 1 ve 3 arası karanLık bir oda da metronom eşliğinde uyuması gerekir.!
4. Sahneye çıkmadan en az 2 saat önce yemek yemeli , gitairst dahi olsa.!
5. Tüm armonik ve melodik gam'Ların arızalarını bilmesi gerekir.!

BunLar AMATÖR bi müzisyen olmak için en önemLi 5 madde :) Ama ben çoğunu yapmadığından eminim ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

en hepsini yaptığından bile emin değilim!

folligue

3 ve 2'yi zaten istesede yapamaz ama diğerlerinden emin ol abi gitardan calmak müzikten anlamak demiyorumki zaten adam harbiden biliyor işi şan dersi almaya başladı bu haftasonu hatta su an kursta sanırsam...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

_Ev@nes*Lp@rk_

bence grubun diğer metal vs. gruplarından farklı olmalarının sebeplerinden bir taneside şarkıları terbiyeli (yani anneler babalar rahatlıkla çocuklarına dinletebilirler :D).bunun dışında chester ve mike ın sesleri birbirine uyum sağlıyor,şarkılar çok güzel bir ruh var tani bu grupta.
çoğunuza katılıyorum bu arada :wink:
Güzel bir hayaldi hepsi
Yokuldu söndü birden hepsi
Yine kaldım yanlız ve buzgibi

lp_legend

kendilerini bıkmadan dinletebilmeleri ve aralarındaki uyum
tabi şarkılarıdaki derin anlamlar....

§ïяĝαиα

ya ark.lar yapmaın bnce LP nin farkı rap ile metali çok ii bi konseptle birleştirmesi ve nu-metal alanında harrika bi kombinasyon yapması bu aralar hep yeni yorum ekliorum ama uzatmışınız konuyu :D :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_mike_chester

grup un ismi cok güsel  vede chazy in o sesi.... herseyi farkettiriyo zaten....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

uNReLiEveD

ewt grubun 2 tane solisti war ayrıca chaz in sesi de çok gzl :)

Mr. MeTaLkiSS

Bence şüphesiz rock ve metal'e müzik dinlemeye yeltenenlerin ilk önce bu grupla karşılaşması ve dinlemeye bu grupla başlaması.. Çewremde en az 50 kişi var böyle :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

ahh keşke benimde çevremde lp dinlemeye başlamış 50 kişi olsa...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

utkuemma

valla herşeyiyle farklı.bikere rap rock çokiyi,2 joe süper giriyo arada 3 chester sesiyle sizi havaya sokuyo,mike chester için önceden ortam hazırlıyo chester çığırmaya başlıo :) melodileri acaip özgün çalma fln değil.

kendileri gibi davranıyolar.sıcakkanlılar acaip yetenekliler ve giderek geliştiriyolar örnek verirsek mikeın MTM deki in pieces gibi şarkılar söleyebilmesi robun no more sorrowdaki gibi davul ritmlerini hep yenilemesi joe nun MTM de fazla olmasada genel olarak güzel melodilerle şarkıya renk katması qwerty deki gibi gitar melodilerinin süper olması tek hitlik grup olmamaları her şarkılarının hit olması

MTM de de gösterdikleri gibi nasıl bir tarzda müzik yaparlarsa yapsınlar top 100 lerde ilk sıralarda olmaları en çok satılan albümlr aralarında yer almaları onların ne kadar farklı ii özgün spper olduklarını gösterir.evet bu okuma parçasında aşağıdakilerden hangisi yoktur a dokunma b görme c işitme d koklama (biraz uzun bi yazı oldu galiba) :)

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

Ra[P]uNzEL

abi bir kez chester ın bağırması acayip ayırt edio dünyada o herif kadar bağıran  yoktur.o zaman chester cocuklarına kızıp bagırdıklarında herhalde cocuklar sagır olur ;D ;D ;D :D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!