Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Kavak Yelleri

Başlatan lp_jean, Haziran 29, 2007, 12:02:06 AM

Previous topic - Next topic

Sumween

evet pinhani sıkması doğru.. biraz romantizm rüzgarları esti mi direk giriyo''içimdieee bişeyy vaar bu akşaam'' bakıyosun hareketli şirin mirin davranışlar oluyo : şak ''içinden bilmemnoolanı söyle kalırsa yazık oluur'' ezberletiyolar insana şarkıları.. dizi idare eder güzel aslında şimdi hiç ''aa gençlik dizisi mi, ayh izlemem ayol'' aykırılıkları edemiycem (herkes üstüne alınmasın pls=). şu Aslı'nın insanlara beni anımsattığı konusunda duyumlar aldım sadece ufak tefeklik açısından benziyebiliriz diğer türlü bi alakamız yok! =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

sNm_4

ben diziyi seviyorum yaa efe çok komik mesela :D pinhani de her tarafta giriyo araya önceden güzel geliyodu ama aynı şeyleri duymaktan bıktım bende

By sNm_4 at 2007-08-17

Sumween

Efe'yi Taksim'de görmüştüm bi kez,normalde de dizidekine benzer bi tip,gayet şapşal bi şekilde etrafı süzüyodu =)

I choose hush...

gokhan

hıc sewmıyorum o karekterı hele bıde su dudagını faln bıyle yamultur ya olduresım gelıyo...

ölü gelin

Quote from: Sumween on Ağustos 28, 2007, 10:42:35 PM
Efe'yi Taksim'de görmüştüm bi kez,normalde de dizidekine benzer bi tip,gayet şapşal bi şekilde etrafı süzüyodu =)
altan erbulak'ın torunuymuş o tipsiz çok şaşırdım

Kamikaze426

gayet sacma sapan bi dizi işte tv islememek lazım artık ne ugrasıyosunuz alın evde dvd isleyin pc de hiç dizi mudona giremem walla:)

lp_mike_chester

ilk böümleini sewiyodum sonra cıvıdı ha birde fakir rolünü oynuyan kız nasıl fakir anlamış değilim kız her bölümde değişik converse ayakkabılar giyiyo:D:D:D ehehehe
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Sumween

O rolde ben olmalıydım :D

I choose hush...

hermione

ben bi kaç bölümünü izledim ve hoşuma da gitti. genelde efeye bi gıcık olma durumu var sitede anladığım kadarıyla ama bence baya bi şirin çocuk, sevdim ben onu  ;D

§ïяĝαиα

ilk başlarda dawson's creek'ten çalıntı die hiç seyretmiodum..sora bigün bi ark.la otururken baktım azcık sardı işte 3-4 haftadır izliorum..ama yabancı bi  diziden çalıntı olması garip bence çünkü tam Türk filmlerine yaraşır karakterler var..babası olmayan annesi doru dürüst olmayan bi kız,2 çocukla darda kalmış bi dul,zengin olmasına ragmen yinede mutlu olmayan gerçek aşkını arayan bi evlat..ehehehe olsun yinede güzel dizi..bi aslıyı sevmiorum o ayrı
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_jean

ben de aslıya hastayım nası sewmiosun aslıyı yaww
tabi zevkler tartşılmaz :)

Mr. MeTaLkiSS

Ya bişi sölicem aranızda bu tarz böyle şerefsizce yapılmış kopyaların Türkiye'de daha da artmasını isteyenler mi var bana mı öyle geliyo? Yani bu bi tarafımın dizisi Dawson's Creek'ten tamamen çakma yani şimdi bir sürü (afedersiniz ama ben bu tarz şeylere reyt verenlere gerızekalı derim) gerızekalı bu tarz kopyalara reyt verdiinden Demet Akalın fln çıkıp Madonna çakması klip fln yapıyo vermeyin arkadaşlar bu tarz kopyalara reyt şimdi yakın zamanda da Lost'un türk versiyonu fln çıkıcak... İnsanlara kolay yoldan para kazandırmakla kalmıyosunuz ülkede orjinal şeylerin üretilmesini engelliyosunuz.. Çünkü adam kopya yaparak daa çok reyt alıp para kazanabilcekken neden orjinal bişeyler üretmeye çalışsın ki... Etmeyin eylemeyin azıcık düşünün ya :S
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

suan kı tv programları tamamen kalıtemızı gosterıyo...

delilah

kalitesizliğimizi gösteriyor ::)
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

neverforgivenangel

ehuehu.. dizinin geçen sene çekildiği 60. yıl anadolu lisesi bizim kardeş okuldu... yine çekilen bölgeyi de bilirim.... çok da severim ya bana izmir günlerimi hatırlatıyor... du tabi artık sahne istanbulda:( ne var da hepsi orda ya... istanbul olmayanlar: sıla töre yemin nemin...offff offf