Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Ben kadını da sewiyorum yaptığı müziği de bazıları gibi popüler diye kötü demem ezici lafta bulunmam. Bring me to life olsun lithium olsun my immortal olsun going under olsun everybody's fool olsun whisper olsun çok güzel şarkıları var. Niye bu kadar karalama çalışması içersinde bazıları onu anlamıyorum..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

daha once bu grubu dınleyen sımdı ıse ben bunları sewmem hawalarına gırmıs :S ustune alınan alınsın ama ben kımseyı hedef almıyorum yarası olan gocunur... bu ıs para ıcın yapılıyo yanı kımse anasının hayrına dunya turnesıne cıkıp konser wermez...yanı bu ayrıldı yok bu ayrıldı ya grup ıcınde bı olaydır onalrı ılgılendıren bı konu sonucat bız muzıgıne bakarız... yapıo mu bıtıı....

Sumween

bende işini para için yaptığı izlenimini almadım ön sayfadaki röportajlardan... ki Çataş'ın saydıkları gibi şarkıları da çok severek dinledim hala da eser arada dinlerim yani.. kadını da seviyorum her ne kadar fanı değilsem de...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: Sumween on Mayıs 22, 2007, 06:48:45 PM
bende işini para için yaptığı izlenimini almadım ön sayfadaki röportajlardan... ki Çataş'ın saydıkları gibi şarkıları da çok severek dinledim hala da eser arada dinlerim yani.. kadını da seviyorum her ne kadar fanı değilsem de...
keske herkes sızın gıbı olsa en azından bazı gerceklerınıde soyluyosun bazıları war sankı anasının karnıda bıseyelrı ogrenmıs....

shimy

açıkcası tek derdi para olduğunu çoğu röportajıyla açıklarım artık kabul etmessenizde çevirilere laf atarsınız bkz billboard mayıs sayısı eva röportajından bir kesit yayınlamış okuyun bence
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lnknqark_!rew

manyak rock yapıolar ya!!!linkin parktan sonra en sewdiğim grp^^ :P ::)

Öykü

bnm en sevdiğim grupların başında gelir evanescence....özellikle amy lee'nin o sesine bayılıyorum...

ve bnce grup yeni albümleriyle olsun eski albümleriyle olsun her zaman muhteşem ve öyle olmaya devam edecek...

Aklımı kaybettiğimi kendime itiraf edemeyecek kadar kayboldum karanlığın sonsuzluğunda...
                                                               by Öykü...

sliping

bnce de grup tüm yaptığı albümlerde eskisine göre daha başarılı ve güzel oluyor..ayırca amy lee nin o muhteşem sesine bitiyorm yaaa :)

delilah

evanescence i 5 yıldır dinliyorum. her bir şarkısını hatmettim o kadar sevdim yani.. hala mp3 çalarımda vardır şarkıları.. amy nin sesine ya da melodilere ya da ne bileyim genel olarak evanescence için hiçbir şey diyemem kötü olarak.. yiğidi öldür hakkını ver yani bunlar cidden iyi.. ama arkadaşlarını para kazanmak için harcdığı da gerçek.. ya da başından geçen her olayı reklam olarka kullanması ( ki bunu herkes yapıyor bunun farkındayız)... bilmem amy den daha farklı bir tavır beklerdim grubu ile ilgili olarak.. amy bu işten cidden iyi para kazanmış olmalı.. amy nin popüleritesini artırdığı bir tarz var.. amy tişörtü amy bebeği amy botu amy saç modeli.. zart amy zurt amy bunlar cidden iyi para getirdi amy lee ye.. ama evanescence olmasa amy lee yi kim bilir ne zaman ve nasıl duyacaktık veya bu kadar ünlü olabilir miydi.. evanescence saç modeli evanescence bebeği gibi şeyler yok, amy bu konuda daha önde ;)..
tamam popüler olsun da grubunu da harcamasın yani.. sonuçta adı üstünde bir GRUP var ortada..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

folligue

Quote from: delilah on Haziran 07, 2007, 11:43:15 PM
evanescence i 5 yıldır dinliyorum. her bir şarkısını hatmettim o kadar sevdim yani.. hala mp3 çalarımda vardır şarkıları.. amy nin sesine ya da melodilere ya da ne bileyim genel olarak evanescence için hiçbir şey diyemem kötü olarak.. yiğidi öldür hakkını ver yani bunlar cidden iyi.. ama arkadaşlarını para kazanmak için harcdığı da gerçek.. ya da başından geçen her olayı reklam olarka kullanması ( ki bunu herkes yapıyor bunun farkındayız)... bilmem amy den daha farklı bir tavır beklerdim grubu ile ilgili olarak.. amy bu işten cidden iyi para kazanmış olmalı.. amy nin popüleritesini artırdığı bir tarz var.. amy tişörtü amy bebeği amy botu amy saç modeli.. zart amy zurt amy bunlar cidden iyi para getirdi amy lee ye.. ama evanescence olmasa amy lee yi kim bilir ne zaman ve nasıl duyacaktık veya bu kadar ünlü olabilir miydi.. evanescence saç modeli evanescence bebeği gibi şeyler yok, amy bu konuda daha önde ;)..
tamam popüler olsun da grubunu da harcamasın yani.. sonuçta adı üstünde bir GRUP var ortada..

haklı...artık saygı duymuyorum bu kadına...bana göre grubun geldiklerinden beri en yetenekli olan iki elemanını harcadı...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

mustapha

severim iyi gruptur istanbula gelio gidemiom napalım kısmet değil demekki

lp_jean

yaw amy o sesi nasıl çıkarıyo şaşırıyorum
hastayım kızın sesine!!

primula

Quote from: Öykü on Mayıs 26, 2007, 08:09:29 PM
bnm en sevdiğim grupların başında gelir evanescence....özellikle amy lee'nin o sesine bayılıyorum...

ve bnce grup yeni albümleriyle olsun eski albümleriyle olsun her zaman muhteşem ve öyle olmaya devam edecek...

katılıorum sana

υηƒσяgινєη.

mustapha

evanesecense pazar istanbulda biliosunuzdur ve konserde ön grup olarak hayko çıkçaktı fakat evnesecense üyeleri özelliklede amy lee hayko yu dinledikten sonra korkmuş olmalı ki çıkmasını istememiş şimdi onun yerine gripin çıkacak açkçası amy lee den böle bi şey beklemezdim yane haykoda çok fena laf sokmuş bildiğim kadarıyla

ölü gelin

gayet normal onun böyle bir şey istemesi burnu bulut çiziyor o insanın kendisini kasmak için nedenler arıyor bu da onlardan birisi işte :D